2016. június 27.a párjával járt itt 35 Feleségem kapott kedvezményes erzsébet kártyát. Vele mentem mint kísérő. 3 éjszakáért fizettem 51. 000. - Ft-ot. Nem külön szobában aludtam hanem feleségemmel együtt, tehát a 1/2 szoba árát a feleségem kifizette. Kértem számlát külön - külön állították ki feleségem nevére is 51. 000. - és mint előzőekben említettem nekem is 51.
000 ,. - Ft os számla Összesen : 102. 000. - Ft Idegen forgalmi adót még külön fizettük 2 személyre : 2400. - Ft. A háromszori étkezés átlagos volt. A Hévizi Hotel Panorámában - három csill. - ugyan ennyi napért, fürdőköpeny, mindkettőnknek belépő a gyógyfürdőbe, bőséges, nagy választékkal svédasztalos étkezés. Feleségemmel együtt teljes árban fizettünk 58000,- Ft. -ot. Tessék csak számolni, Velem kifizetették a teljes árat, mennyi volt az erzsébet kedvezmény ? Az állam felé elszámoltak : 51. 000. - Ft - ot ? . Ráadásul a számla is szabálytalan, mert 3fő/éj-re szól. Nem vettem észre, hogy még aludt valaki kettőnkön kívül a szobában. De ez jelen esetben nem érdekes.
2015. november 11.a párjával járt itt 55 Megint jó volt az idő és a Bükkön mentünk át Egerből Miskolcra, szüleink sírjához. Természetes, hogy a Répáshutai úti lehajtónál a kocsi már szinte magától kanyarodik. Most sem csalódtunk. Szarvasszeletek áfonyával, knédlivel. Párom vaddisznó pörköltet. Mint mindig most sem csalódtunk. A kiszolgálás kiváló, udvarias.
Már szinte úgy néz ki, mintha a színvonalat tesztelnénk. Már alig várjuk, hogy megint menjünk. A vadas ételeket nagyon jól csinálják.
2015. október 1.gyerekekkel járt itt 45 Tegnapi napon szálltam meg unokámmal, egy napra. Megérkezéskor kedves fogadtatás. Gépkocsi elhelyezés közvetlen a bejárat mellett. Tetőtéri szoba kis szoba volt. Tiszta ágynemű, törülköző. Hiányzik a tükör az előtérből, pedig helye meg van. Ár érték arány nagyon jó. Az étterem közvetlen a földszinten.
Kiváló szakács lehet nagyon finom volt a vacsora. Reggeli bőséges kérésre elkészítik pl. a sonkás tojást, úgy ahogy kéred. Mikor végeztünk Kapuváron a munkánkkal, bár már elhagytuk a szállodát visszamentünk ebédelni. A szarvaspörkölt galuskával olyan adag volt, hogy a felét be kellett csomagolni, most ettem meg vacsorára és tudtam inni hozzá - mivel kocsit már letettem - egy pohár vörösbort.
2015. július 28.a párjával járt itt 55 Már többször is jártunk itt párommal. Családias fogadtatás már belépéskor is. Már tudják, hogy nagyon szeretjük a húslevest, amit már érkezéskor helyfoglalás közben is mosolyogva kérdezik, " a szokásos húsleves " ? . Mire elhelyezkedünk már jön is, tálban mellé karikára vágott csípős paprika.
A leves tényleg házias, benne zöldségek, házi készítésű csigatésztával. Általában a második adagot csak fele részben tudjuk megenni, így becsomagolják és megvan a vacsora. Az árak közepesek.
2015. június 30.a párjával járt itt 55 Nem véletlen, hogy akár pihenni, akár hivatalos úton vagyok, - egyedül, vagy párommal - ha kapok helyet mindig itt szállok meg. Most is ezt tettem és megint kaptam újat. A szobákat felújították, minden működött . klima, Tv. , Wifi Hűtőszekrény - a személyzet még kedvesebb volt ( nem mellesleg, csinos, fiatalos lányok ) .
Páromnak fájt a lába, a rendelésnél megoldották, hogy a földszintre kapjunk szobát. A reggeli svédasztalos,változatos, ízletes és amennyire akartam bőséges. Szobaszámhoz tartozó asztalok, így nem kell várni, hogy megfelelő asztal legyen. Máskor is ide megyünk.
2015. május 31.a párjával járt itt 55Nagyon jó volt a grillezett étel. A kiszolgálás udvarias, ami egy ilyen belvárosi étteremtől el is várható. Nagyon hangulatos a belső udvar. Tetszett, hogy kedves kis szállodai szobák is vannak. Jó volt a desszertük is. Az árak kissé borsosak, de belvárosi étteremtől, a minarett tövében mi is várható. Jól éreztük magunkat, máskor is megyünk.
2014. december 1.a párjával járt itt 55 Nov 25-27 ig csak igen rövid időt töltöttünk a szállóban. A szoba kissé régimódi, de tiszta. A személyzet szolgálatkész, udvarias, még velünk magyarokkal is. A 10 emeleten volt a szoba és tényleg, még kissé borus időben is szép volt a kilátás, így madártávlatból látni mindent.
Külön jó, hogy közvetlen van kapcsolat a gyógyfürdővel, fürdőköpenyben át lehet menni a fürdőbe. Az ár érték azért is jó, mert a fürdő is benne van. Félpanzió vettünk igénybe igen jó a konyha, a választék kiváló, minden igényt kielégít. Jó volt visszajövünk egy újabb akciós 7 - naposra. Bayer József
2014. március 21.a párjával járt itt 55 Általában szombatonként, délelőtti lustálkodás után szoktunk ide ebédelni menni. Ilyenkor olyan ételeket választunk, amit otthon csak körülményesen lehet elkészíteni. A rendelés előtt a pincérrel átbeszéljük, hogy miből készül, mit tartalmaz az esetleges fantázianév. Mindig részletes kimerítő választ kapunk.
Régen élünk Egerben és bizonyos nosztalgia is idehúz a Szantofer étterembe. Az ételek bőségesek, így néha az is előfordul, hogy nem bírjuk megenni, de nincs semmi baj, készségesen becsomagolják és megvan még a vacsora is. Az ital választásánál is jó a választék és szakszerű ajánlást kaptunk, hogy milyen bor illik az általunk fogyasztott ételhez. Mondhatnánk, hogy ezek alapvető kötelességek, mégis ahogy előadják valami többletet kivételes udvariasságot érzünk.
2014. január 21.a párjával járt itt 55 2014 - január 14 én barátnőmmel a Mátrán mentünk keresztül és betértünk ebédelni. Már vagy két éve jártunk itt akkor is meg voltunk elégedve, de most láttuk először felújított állapotban. Igen pozitív benyomást tett ránk a belépés előtti színes, képes reklám ételeket kínáló tábla.
Rögtön még étlap megtekintése előtt eldöntöttük, hogy másodiknak mit választunk. Tiszta, korszerű WC volt a következő. Kézmosás után a pincér udvariasan lesegítette barátnőm kabátját és felakasztotta a fogasra. Rögtön jött az étlap segítséget kaptunk a választásban. Orjaleves, benne húsos borda, a gombás szarvaspörkölt krokettel és az áfonyás szarvasszelet kiváló volt. Külön dicséret a szakácsnak. Az árak - más éttermekkel összehasonlítva - korrektek, közepes árfekvésért, ízletes ételeket kaptunk. Máskor is kerülünk Eger felé erre.