2017. április 1.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Erzsébet program keretében, és kisérő személyként töltöttünk el pár napot az Erkel Hotel Dürer szárnyában. A szoba kifogástalan, kellemesen harmonizáló butorok, remek, kényelmes ágy. Az erkélyről szép kilátás a Várfürdő előtti busz mh. -re. Közvetlen átjárás a Várfürdőbe, és az Aquapalotába, melyek szolgáltatásai minden igényt maximálisan kielégítenek.
A Harmonia Vellnes személyzete, kedvesen, udvariasan segítőkészek, minden kérést messzemenően igyekeznek kifogástalanul teljesíteni. Köszönet a Hölgyeknek a mindennapos kedvességekért, az őszinte mosolyokért. Az ételek minősége, a választékok sokasága, minden igényt maximálisan kielégítő. A déli leves és főzelékbűfé kellemes meglepetés. Ízletes, finom, változatos az étkeztetés, gyönyörűen diszített Orchidea étteremben, kedves, mosolygós személyzettel, szuséfekkel. Ide érdemes betérni, majd újra és újra visszatérni! Megemlitenénk az Almásy-kastély gyönyörüen felújított épületét, a kiállítások sokszinűségét, a toronyból való kilátás nagyszerűségét, amely kellemetes élményt nyújt az idelátogatónak. Ezuton kívánunk: Az Erkel Dotel és az Almásy kastélyban dolgozó Hölgynek/Úrnak további kellemes vendégeket!