Antal-Tóth Ágnes

Antal-Tóth Ágnes adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2021.10.12
Utoljára itt2021.10.12

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2013. január 29.gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszett a gyermek játszóház, a wellness részleg,a dolgozók kedvessége is elnyerte tetszésünket.Meghökkentünk a terítő nélküli asztalon, a tumultuson az étkezőben,a szoba külső nyílászárója nem zárt, a fűtés hangos, és gyenge. A meghirdetett programok is nagy csalódást okoztak.
2014. január 27.gyerekekkel járt itt
Nagyon kedves személyzet fogadott, kisebb technikai problémák voltak, amit sikerült megoldani.Tetszett a tágas szoba.
Nagyon hideg volt kint, így a wellness jó meleg szaunái kellemesen átmelegítettek.
Az étkező asztalok kis mérete nehezítette az étkezéseinket, hárman nehezen fértünk el.
Összességben jól éreztük magunkat !
Szörnyű 2021. augusztus 23.gyerekekkel járt itt
Nem gondolom, hogy sokat változott. Sajnos későn olvastam el a véleményeket. Első meglepetés, hogy a megbeszélt szoba helyett a melléképület pincéjében egy apartmant kaptunk. A szobák pici ablakai egy sötét garázs padlószintjénél voltak, pinceszag. . . A WC egész éjjel szivárgott, az ágy olyan hangosan nyikorgott, hogy felébredtem rá.
Wellness Hotel Szindbád válasza
Kedves Vendégünk!

Köszönjük az értékelését!
Igyekszünk mindenhova odaérni, jelen lenni - de mint az Önök véleménye is mutatja - ez nem mindig sikerül. Ezen javítanunk kell!
2021. december 6., , Wellness Hotel Szindbád