2013. május 28.gyerekekkel járt itt 55 Azért adtam e címet, mert végre 1 olyan hely, ahol nemcsak azért eszünk meg mindent, mert sajnáljuk a pénzünk. . Itt ünnepeltük meg Lányunk ballagását. Nem foglaltuk le a helyet. Minden ideális az alkalomhoz szépségben, mértékben. Nem olcsó, de nyugalmas, békés, tiszteletteljes. A kiszolgálásban semmi manűr. .
a választék lehetne bőségesebb. Sós süti szinte semmi, csak pogácsák. A Duna krémes fincsi, de a mákosguba torta nekem szárnyakat adott.
2013. május 11.családjával járt itt 15 2012. augusztus végén, itt ünnepeltük Anyukám szülinapját. Nem szokásunk étteremben ünnepelni, de E napot így szerettük volna ünnepélyessé tenni. Lényeg: az árak magasak. . semmi luxust nem ettünk. . DE a lehangoló az volt, hogy a testvérem v. mi pulykaételt kért, ami romlott volt! 4 felnőttet néztek hülyének amikor csak finoman jeleztük, hogy ez nem jó.
. mind a négyen megkóstoltuk, mielőtt szóltunk. . arra fogta a pincér, hogy speciális? indiai fűszerekkel készült. . . majd elment. . ? ? Az alkalomra való tekintettel nem lázadtunk, megosztoztunk négyen a 3 adag ehető ételen, majd fizetéskor kértük, hogy tegyék dobozba a szinte érintetlen pulykás akármit, mert elvisszük a kutyáknak. Véletlenül se szégyellték magukat. . . mi annál inkább Édesanyánk előtt. Borravalót nem adtunk. Soha be nem teszem oda a lábam, pedig szülővárosom. Bánt még ma is!
Fodor Halászcsárda válasza
Tisztelt vendégünk!
Sajnálattal értesültem erről a kellemetlen szituációról.
Éttermünkben minden étel frissen készül, amire gondosan odafigyelnek az alkalmazottak.
Bármilyen panaszával az étterem vezetőjéhez lehetett volna fordulni aki
biztosíthatom orvosolta volna a problémát még akkor helyben!
2013. május 28., Füge Ágnes, értékesítési vezető