2014. február 25.barátokkal járt itt 55Többször jártam már ott,remek ételeket és finom villányi borokat ittam.Mindezek mellé kedves fogadtatást és ragyogó kiszolgálát is kaptam.Minden kívánságunkat teljesítették,unokáim néha extra kéréseit is az ételek vonatkozásában.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kedves,hangulatos csárdát. Visszatérő
2013. december 7.a párjával járt itt 55 83 éves édesanyám születés és névnapját ünnepelni mentünk a szállodába. Kérésemnek megfelelően virágot is beszereztek /gyönyörűt/ és édesanyám kedvenc tortáját is megsütötték. Mindezt édesanyám nem tudta,de a szálloda személyzete olyan színvonalon és kedvességgel szolgálta fel a tortát,hogy felejthetetlen élményt szerzett neki.
Mindezért nagyon hálás vagyok a személyzet minden tagjának,aki ebben közreműködött. Egy dolog volt amit hiányoltam, nincs elég választék a borokban. Nincs egri és villányi bor? Miért?
2013. november 27.gyerekekkel járt itt 55 Már többször jártam itt,csak pozitív élményeim vannak. A hotel szuper,a személyzet kiváló,a séf és a cukrász remek. 64. születésnapomra isteni tortát sütött. A környezet pedig csodálatos. Még biztosan el fogok menni. Elóször 2012. áprilisába jártam itt a 82 éves édesanyámmal,majd 2012. szeptemberében két lányommal a születésnapomat ünnepeltük.
Remek volt. 2013. augusztus utolsó hetében pedig két unokámmal mentünk egy jó fürdőzésre,de akkor sajnos a hotelben nem volt hely,így még egy napot nem tudtunk eltölteni. De megigétem,hogy pótolni fogjuk. Fodor Miklósné