2019. július 4.családjával járt itt 25 Nagyon korrekt, segítőkész, csapat van a jonathermalban, onnan kB 600 méterre van ez az apartman, vendégház, gondozott kert szép környezetben, a berendezés megfelelő. Egyetlenegy nagy baj van vele, a földszinten vannak a 2-3 fős apartmanok, a tetőtérben pedig a nagy, ahová ha megérkezik egy bulis csapat akkor senki sem alszik, nagy az áthallás üvöltenek mint az állatok.
Nem ajánlom annak aki pihenni jön, mert ide a pusztába csak piázni és üvölteni járnak ki.
Érdekes
2017. július 30.gyerekekkel járt itt 45Érdekes helyen fekszik,jó magasan,egy élmény volt oda feljutni:)
Teljesen jól megépített kis állatkert,jól körbejárható,és áttekinthető,az állatok szemmel láthatóan jól elvannak itt.
A főbejárat teljesen modern,és szép kivitelezésű,szép kártyát is elfogadnak.
A nap fénypontja az egyik járda felett az ágaon tekergő kígyó volt(ki tudja honnan került oda? vagy szökött meg)-menekült mindenki mint egy jó kandi kamera műsorban:)
2017. július 30.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Idén is tökéletes,finom pizzák vártak! !
Gyorsan megjött a rendelt étel,és nagyon finom volt,a tészta tökéletes,rengeteg feltéttel,a pizzakifliben viszont a csirkemell és a sajt tölteléket keresni kellett(ezt bizonyosan nem ott készítik,ez érezhető volt,én inkább levenném az étllapról mert a pizzák tökéletességét rontja ez a fogás.
Kár hogy szép kártyát nem fogadnak még el.
2017. július 30.gyerekekkel járt itt 45 Összességében teljesen jó benyomást keltett,nagyon jó helyen van,közel a fürdő bejáratához. A bejelentkezés foglalás teljesen zökkenőmentesen zajlott,a parkolóban volt hely az autónak. A reggeli teljesen normális,svédasztalos,csak a kávét nem találtuk egyik reggel sem.
Viszont az üzemeltetőnek alábbiakra kellene figyelnie:
-Vicces volt a bejelentkezésnél a lobbi bárban hangosan horkoló fickó(alkalmazott,netán tulaj? )-Ez nem feltétlenül vendégváró
-A takarítást nem külön kérésre kellene megtenni. -A szobában nem található szemetes csak két db a wc ben és a fürdőben,ezeket is mi ürítettük,tartalék szemeteszsák nem volt,nem is hoztak. -Lehetőség a fürdőruhák szárítására nem volt max az ablakba kiakasztott vállfákon. Egyébként ár-érték arány megfelelő volt ajánlom a helyet mert közel van mindenhez!
2016. szeptember 28.gyerekekkel járt itt 35 Jól megtalálható,bár eldugott helyen található hely,parkolóhely van,a bejárat közelében,nagyon tetszett a nyitottabb rész ahol a kecskéket, csacsikat,pónikat meg lehet simogatni. A két teve gyönyörű,meg tudtuk őket is simogatni.
Viszont a kis oroszlánok kifutója szerintünk nagyon siralmasra sikeredett,a rácsoktól alig látni őket-a kordontól túlságosan is távol eső helyen,illetve a "berendezése"is nagyon sivárnak tűnt. Amúgy megért egy kis délutáni sétát.
2016. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 35 Hát szép lenne ha:
A vár belsejéből alig lehet valamit látni,rengeteg hely zárt nem lehet bemenni,amúgy vannak szép helyei,pl a kápolna és a falakon a sétállóutak,csak hiányoltuk a korabeliséget,például belül a kortárs kiállítás egy vicc. . . . abszolút nem a vár szellemiségét tükrözi. Több korhű dolgot vártunk.
Alig lehet találni egy két korabeli dolgot,tárgyat,stb. A panoptikumnak nevezett valami inkább mulatságosnak nevezhtő,végülis megnevettetett minket :)
2016. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon tetszett az egész állatkert kialakítása,az állatok helye,ésa környezet! Nagy a tér lehet zavartalanul sétállni,nem kell tömörülni sehol,az akvárium rész is nagyon jól össze lett hozva! Nem érezhető a nagy bezártság mint sok helyen,az állatok viselkedésén is látszik hogy nagyon jó helyük van.
A hely tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető,a belépő ára abszolút korrekt!
Időpazarlás
2016. szeptember 27.gyerekekkel járt itt 15 Augusztus végén jártunk itt,maga a fürdő szép lenne ha:
-Az emberek a földre terített törölközőkre szorulnak mivel alig egy-egy pad ahova le lehetne pakolni,a földdel nem is lenne baj de ahogy ott kinézett. . . A medencék a 35 fok ellenére 22-23 fokosak voltak,ahol nem oda gyerekkel nem lehetett menni mert termélvíz.
gondoltuk a zárt ,fedett épületrészben találunk egy melegebb vízű medencét:a recepción nem tudta a hölgy megmondani hogy belül hány fokosak a medencék,de azt igen hogy ismét váltsunk 8000 ft ért jegyet és bemehetünk,de már nem volt kedvünk ehhez,igazándiból nagy csalódás volt.
2016. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 25Az az érzésem hogy egész Hajdúszoboszlón, ugyanaz a fagyi kapható, minden fagyi mindenhol ugyanúgy néz ki, ugyanolyan kicsi adag, és jellegtelen.
2016. július 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Júniusban jártunk itt,csendes nyugodt helyen található. A tulaj segítőkész,és korrekt volt nagyon,az apartmannal is meg voltunk elégedve. Nagy előny hogy az éttermek üzletek egy karnyújtásnyira vannak,a fürdő bejárata,kb 5 perc séta. Nagyon jól éreztük magunkat,szerintem jövőre ismét meglátogatjuk a helyet!
Egy megjegyzés még:az apartman kulcstartóit le lehetne cserélni más nem zörgő anyagra,mert a folyosón sokszor geggel a szomszéd kulcstartó-csörgésére keltünk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat,negatívot abszolút nem tudok mondani! !