2016. július 6.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy hiányosságnak,illetve hibának tartom azt hogy a honlapjukon egyetlen étel mellett sem található meg az ára. . . . Érdekes még eddig nem tapasztaltam túl sok ilyet,amúgy tökéletes weblapon árak nincsenek. . . Az ételekkel nagyon meg voltunk elégedve,10 ből 10 pontosak,mennyiségre,izre,és tálalásra!
A rendelés után nem kellett sokat várni az ételre. Az árak közepesek,egy jó vacsorát fogyasztottunk el hármasban 10000 ért. Az étterem belső kialakítása hangulatos nagyon,és igényes,bár a pókhálókat néha le kellene szedni a nádtetős díszletről! ! !
2016. június 30.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A napokban pár alkalommal beültünk a helyre,a kiülős rész napfényvédőkkel is el volt látva és párabefújással is a napsütés ellen,a kiszolgálás barátságos és viszonylag gyors volt. Nagyon finom pizzákat ettünk,nagyon bőséges feltétekkel. A pizzatészta kiváló volt! ! Nagyon figyelmesek voltak,a pizzára nem kellett sokat várni,az ár érték arány nagyon jó szerintem!
pl egy ugyanilyen pizzát Bp en egy átlag helyen 500 ft al tuti drágábban lehet megkapni.
Szép üzletbelső,a termékek nemcsak küllemre, de ízre is kitűnőek voltak! ! Látszik mindenen hogy aki készíti az figyel a részletekre. Barátságos kiszolgálással párosulva tényleg kellemes volt elfogyasztani azt a pár szelet süteményt. Ár-érték arány az szerintem nagyon jó,nem drága,és a minőséggel meg voltunk elégedve!
Maga a cukrászda is elérhető helyen van ,közel a strandhoz,szállásokhoz,a központi részen.