2015. április 17.a párjával járt itt 55 Kellemes, jó hangulatú hely. A berendezés visszafogott. Bár csupán néhány dolog utal az indiai jellegére, de a művirágokat leszámítva, esztétikus. Az ételek finomak, autentikusak - jó fűszeresek. A tálalás egyedi, a dupla falú fémedénykék garantálják, hogy a forrón tálalt étel nem égeti meg a kezed.
Az italválaszték nem túl egyedi, de a csípős ételekhez egyébként is leginkább a víz esik jól. Főszezonban nem tudom, milyen forgalmas a hely, mi februárban, márciusban voltunk itt, akkor szinte alig volt valaki, amit nem értek, mert igazán jó hely, így viszont "romantikusabb" volt az edéd, nem zavart a szomszéd asztaloktól átszűrődő zaj. Az indiai származású szakács konyhából kihallatszó vidám dudorászása pedig csak emelte a hangulatot. A kiszolgálás gyors, a pincérnő tájékozott az ételekkel kapcsolatban, meg tudja mondani, mit mivel érdemes párosítani, illetve miből áll az étel, így a vendéget nem éri meglepetés - legalábbis nem negatív értelemben. Biztosan visszatérünk még néhányszor ide. Csak ajánlani tudom az indiai ételek szerelmeseinek.