2013. október 8., csoporttal járt itt 55 A 44. éves érettségi találkozónkat tartottuk itt okt. 4-én, pénteken. Gyönyörűen megterített, középen rózsacsokorral díszített, négyzetesre alakított, összetolt asztalcsoport várt minket az emeleten. Külön kisasztalon oda volt készítve a projektor, hogy tudjunk unokás képeket vetíteni pendrájvról.
Az étterem tulajdonosa feljött köszönteni minket, mikor már nagyjából összegyűlt a társaság. Megkérdezte, hogy minden rendben van-e. A pincérünk diszkrét volt, nem jött állandóan, hogy kérünk-e valamit; de ahhoz elég gyakran feljött, hogy pótolhassa az italainkat. A vacsorát a megbeszélt időpontra tálalták. A többiek Casablanca-tálat rendeltek előzetesen, de én elég finnyás vagyok, ezért emailben "Könnyű, esti kísértést" rendeltem, csak hátszín helyett is csirkemellet kértem, és zöldsaláta helyett paradicsomsalátát. Nagyon megörültem, mikor hozták az enyémet, és láttam, hogy minden úgy módosult, ahogy kértem! :) Bőséges adag volt, és persze finom! A projektor jól működött, sok unokát nézhettünk meg. Jól be volt fűtve, kellemes volt a hőmérséklet. Jó kis összejövetel volt, nem háborgatott minket senki. Ajánlom mindenkinek ezt a családias, kellemes éttermet!