2016. március 30.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda egészében tetszett . Csendes környezet, tiszta szobák. A wellness részleg kicsit szűkös, de szerencsére mégis elfértünk. Egyébként a hotel bővítés alatt áll. Az építkezés valószínűleg néhány hónapon belül befejeződik. Az egyedüli ami nagyon szembetűnt és számomra negatív az az étkezés.
Egy négycsillagos szállodától nem azt várnám,hogy folyamatosan felbukkanjon a tegnapi,tegnapelőtti vacsora,reggeli maradéka átdolgozott formában. Rajonghatott a főszakács a CSIRKESZÁRNY-ért/ lehet akciós volt/ , mert rántva sütve, majd lecsós mártással reggel ,este feltűnt minden nap. ****-os szálloda! ! ! ! Az ebédről nyilatkozni nem tudunk, mert kirándultunk, nem vettük igénybe. Az pozitívum, hogy az árban teljes panzió foglaltatik. Ha a konyhán változtatnak,természetesen ajánlanám bárkinek,ha nem akkor megfontolnám, hogy újból itt foglaljak szobát.