2020. április 21. járt itt 15 Ezúttal egy redhagyó értékelést fogok írni egy étteremről, ahol még sosem jártam. A vírusjárvány miatt sokan-így a Kentucky éttermek is arra bíztatják a reménybeli vendégeiket, hogy maradjanak otthon, majd Ők házhoz szállítják a rendelést, még egy új ajánlatot is kitaláltak ezzel a szlogennel. Idáig a dolog rendben is lenne.
Az adott héten home office rendszerben dolgozva otthon tartózkodtunk. Nem esik nehezünkre, hogy naponta főzzünk, de a kérdéses napon úgy gondoltuk, hogy a KFC-től rendelünk ebédre ételt. Egyrészt szeretjük az általuk készített csirkét, másrészt úgy gondoltuk, hogy ha többször is fogunk rendelni ételt házhozszállítással, azzal valamelyest segítjük a nehéz helyzetbe került vendéglátós dolgozókat, vállalkozókat. Nos, kapitális hibát követtünk el, a KFC maglódi egységére (ám remélhetőleg nem az egész KFC-re? ! ) ez nem értelmezhető. A hirdetésük szerint kb. 30 perc a várakozási idő. Nos ebből NÉGY ÉS FÉL óra lett. Nem vagyunk túlzottan türelmetlen emberek, a helyzet sem könnyű, de azért közben az éhség nyomasztó hatása alatt kétszer is óvatosan érdeklődtünk az étterem telefonszámán. Ekkorra a honlap szerint a rendelés már rég "célbaért" , a valóságban persze nem. Mellébeszélés, hamis információk, ködösítés érkezett válaszként. Ezek után a rendelést sajnálattal és mostmár nagyon éhesen lemondtuk. Ennek ellenére a megrandeléstől számított négy és fél óra múlva mégis kiszállították, amit persze ekkor már nem vettünk át. A teljesség kedvéért:az étterem a lakóhelyünktöl gépkocsival 3 percnyire található. . . Az egész esetet rendkívül felháborítónak tartom, különösen a valótlan és megtévesztő információkat. Ünnepélyesen megírérem, hogy a jövőben semmiképpen nem fogjuk rendeléseinkkel terhelni ezt a KFC egységet és erre fogjuk bíztatni valamennyi ismerősünket is.
2020. április 21.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Éppen idejében, még a nagy bezárások előtt sikerült felkeresnünkn ezt a sokak által kedvelt éttermet a Tétényi úton. Mi sem bizonyítja jobban az elismertségét, mint az a tény, hogy csak hosszas egyeztetést követően sikerült helyet foglalnunk egy átlagos szombati napon. Barátságos berendezés és hangulat, udvarias fogadtatás.
Az ételek kitűnőek,a várakozási idő átlagos hosszúságú. Udvarias kiszolgálás és mindenre kitejedően vendégbarát hozzáállás jellemzi ezt a kitűnő éttermet. Alig várjuk, hogy végetérjenek a megpróbáltatások napjai és ismét felkereshessük. Másoknak is ajánlom.
2020. február 16.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társasággal kerestük fel ezt a számunkra eddig ismeretlen éttermet. A Jászai Mari tértől öt percnyi sétával elérhető. Hangulatos helyiség, Bő étel és italválaszték, kitűnő ételek, gyors és udvarias kiszolgálás várt minket. Az ár/érték arány is megfelelő és ami még kellemessé tette az ott töltött időt, hogy nem volt zsúfoltság. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
2020. január 23.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyobb társasággal kerestük fel ezt a többek által ajánlott éttermet. Különleges környezet,szépen kialakitott belső tér fogadja az ide látogatót. Az ételek finomak, a választék bőséges, a kiszolgálás gyors és udvarias. Amit hiányolok: egy elkülönitett terem, ahol egy 15-20 fős társaság, elkülönülten vacsorázhat és egy normális parkoló, mert ami jelenleg van, az nem az.
Ezenkivül az árak kissé felbillentik az ár/érték arányt. Ettől függetlenül ajánlom a felkeresését.
2020. január 7.barátokkal járt itt 35 A XII. kerületben, jól megközelíthető helyen a Maros utcában található ez a múltat idéző étterem-söröző. A helyiség barátságos, a kiszolgálás udvarias, a tisztaság példás. A nem túl bő választékú étlapon szereplő ételek ízletesek, az adagok nagysága megfelelő, de semmi extra.
Egy gyors menü ebédre, délutáni baráti találkozó lebonyolítására megfelelő. Szombat, vasárnap este érdekes módon zárva van(? )
2019. december 23.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Decemberben kerestük fel a fürdőt, így reálisan csak a fürdő fedett részéről tudok véleményt formalni, a három " szívecskés" értékelés is csak erre vonatkozik. A fedett fürdő, ill. a hozzá kacsolódó két nyitott, de télen is üzemelő gyógyvizes medence korszerű, nagy vízfelületű, sok vendég befogadására alkalmas.
A wellness részleg nem túl nagy, de szintén modern, az egész nagyon tiszta rendezett. Ami negatívum: mindössze egy büfé üzemelt, az is horror árakkal. Italt, rágcsálni valót célszerű kintről vinni. A strandrészen áthaladva úgy tűnik, ott a múlt uralkodik. Kb 20 éve jártunk itt utoljára: akkor is pont ilyen volt. Erősen gyógyfürdő jellege miatt inkább az idősebb korosztálynak ill. mozgásszervi betegségben szenvedőknek ajánlom a gyógy és wellness részleget.
Barátságos szálloda közel a város központjához szép környezetben. A Harkányi Gyógyfürdő is elérhető egy nem túl hosszú sétával. A szálló a besorolásának nagyjából megfelelő, különösen a recepció és az étterem kialakítása színvonalas. A szobánk egyszerűen berendezett volt,pa fürdőszoba hagyott némi kívánnivalót maga után de a tisztaságra nem lehetett panasz.
A problémák az étkezésnél csúcsosodtak ki. A "svédasztalos reggeli" meglehetősen visszafogott volt, a "meleg" ételek kihültek, mivel nem tartották melegen őket, fejenként egy db csésze volt kikészítve, így választani kellett: tea, vagy kávé, a kettő együtt nem megy. Az igazi próbatétel azonban a vacsoránál várt a gyanútlan vendégre! A vacsorára felszolgált ételek minősége kritikán aluli volt, leginkább a régi gyári menzára emlékeztetett, kezdve a zacskós levestől az ehetetlen sült krumpliig. Tekintettel a pozitívumokra abban az esetben ajánlom a szállodát, ha nem kérnek vacsorát. Bármelyik egyszerű kifőzdével csak jobban járhatnak!
2019. szeptember 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régi tervünket megvalósítva végre felkerestük ezt a nagyszerű szállodát. Nagyszerűen megtervezett és magas színvonalon kivitelezett épület, csodás kert egy pompás közékori vár tövében. Igényesen kialakított és berendezett szoba várt minket. A belső és külső wellness részleg minden igényt kielégítően, nagy hozzáértéssel és igényességgel került kialakításra.
Rendkívül profi, udvarias személyzet gondoskodik a vendégek maximális kiszolgásáról és pihenéséről - és mindenütt nagy-nagy tisztaság. Az ételek jók, különösen a reggelik, ahol saját előállítású hentesáruk, lekvárok stb. színesítik a kínálatot, de összességében nem kiemelkedőek. Az esti programok változatosak és jók, különösen a "lovagi játékok". Az ár-érték arány kicsit talán eltolódott az ár javára. Összességében mindenkinek ajánlom, aki szeretne néhány napot kiváló körülmények között eltölteni nagyszerű körülmények között.
2019. augusztus 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már hosszabb ideje terveztük, hogy felkeressük a makói Hagymatikum fürdőt és most nemrég végre a tervből valóság lett. A fürdő építészetileg egyszerűen lenyűgöző! Egy csodálatos ember fantasztikus műve. Talán ez tekinthető Makovecz Imre csodás életműve megkoronázásának. Ám nemcsak építészetileg, de fürdőként is egyedülálló az országban!
Változatos fedett és nyitott medencék sora, fantasztikus gyermekrészleg, óriási tisztaság. És minden apró részlet maximális igényességgel kivitelezve. Bátran kijelenthetjük: itt tényleg minden a vendégért van! Mindenkinek ajánlom a felkeresését!
2019. augusztus 27.a párjával járt itt 45 Makón töltöttünk néhány napot a közelmúltban. Szokásunknak megfelelően az elutazás előtt a interneten kerestünk éttermet. Választásunk a Vigadó Étteremre esett, mely a város központjában található. Az étterem évekig zárva volt, néhány hete nyitott újra, új tulajdonossal.
Remek ételek,- a személyzet összetételétől függően - udvarias kiszolgálás,igényes berendezés. Ajánlom másoknak is. A hely elnevezéséből már csak az "Étterem" helytálló, a szálloda továbbra is zárva van. Vigyázat: a honlapon még a régi étlap és az évekkel korábbi árak szerepelnek, amennyivel a kínált ételek mennyisége csökkent, annyival nőttek az árak!