2014. október 5.gyerekekkel járt itt 15 Nem szoktam véleményt írni. Elmarasztalót pláne nem szívesen, mert azt gondolom, mindenki hibázhat, mindenkinek lehet rossz napja stb. Most azonban kivételt teszek és jó okkal teszem. Azoknál primitívebb, és egyben hatékonyabb zsebmetszőkkel még nem találkoztam, mint akik ebben az apartmanban "fogadtak" minket. Bele mennék a részletekbe, de minek.
A lényeg, hogy a szállásadó faragatlan és inkorrekt, a szállás igénytelen, koszos és hideg. Két napot foglaltunk le a két lányunknak és magunknak, ebből a fent említett okok miatt csak egyet töltöttünk itt, de a pénz másik felét természetesen nem kaptuk vissza. A szükséges lépéseket már megtettem az illetékes hivataloknál, mert azt hiszem, nem csak az én és a családom érdeke, hogy ilyen szálláshelyek ne működhessenek Magyarországon, hanem mindennyiunké. Ezért ha valaki mégis elköveti azt a hibát, amit mi is, vagyis megszáll ezen a helyen, kérem, ne hunyjon szemet, ne törődjön bele, ne legyintsen és ne mondja azt, hogy majd csak kibírjuk. Az ilyen vendéglátóknak nincs joguk a működéshez! Kényeztessék csak egymást és hozzátartozóikat, a jóhiszemű kirándulókat meg ne fosszák meg a pihenés örömeitől. Ennyit akartam. Talán nem teljesen haszontalanul.