2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 45 Egri nyaralásunk utolsó előtti estéjén ültünk be ide. Korábban már láttuk ugyan, de akkor egy másik hely mellett döntöttünk. Számomra az első negatív élmény az volt, hogy relatíve sokáig kellett várni, hogy egy pincér odajöjjön hozzánk, habár az étteremben nem voltak annyira sokan (vagy esetleg kevés volt a pincér? ? ?
), mindenesetre a vontatottság az este hátralevő részére is megmaradt. A feleségem töltött csirkemellet rendelt magának és kislányunknak, de ezt vagy kéksajtos-brokkolis, vagy camamber-sonkás kivitelben lehetett kérni. Én szarvas combot kértem vörösboros áfonya mártással és almával töltött burgonya krokettel. A töltött hús sajnos nem úgy ízlett a feleségemnek, ahogy várta, mivel nincs hozzászokva a kéksajthoz, itthon nem eszünk ilyet (hozzáteszem az étlapon számára ez volt a legelfogadhatóbb étel), nekem pedig a szarvassült-áfonyaszósz arányával volt problémám, mivel előbbiből túl keveset, utóbbiból aránytalanul sokat tettek a tányérra (itt is érvényesülhetett volna a kevesebb, a több elve), mindenesetre ízre nem sok kifogásom lehetett az ételre, mert valóban finom volt. A feleségem is nagyjából megette a saját adagját és a kislányunk is viszonylag jól evett, de sajnos akkor sem ízlett nekik túlságosan az étel (csak az éhség miatt ették meg). Összességében a kiszolgálás sebessége, valamint a mennyiségi koncepciók aránytalansága miatt nem volt tökéletes az este, viszont szerintem egy más ízlésvilágú családnak tökéletes lehet a hely, mert mint említettem az ételek íze megfelelő lett volna. Nagyon sajnálom az apróbb bakikat. . .
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Miután megérkeztünk Egerbe nyaralásunk első napján a szállásunkon kaptuk az étterem címét. Lesétáltunk és nagyon nem bántuk meg! Az étterem hangulatos volt, a kiszolgálás zökkenőmentes, az ételek kiválóak, így elhatároztuk, hogy este vacsorára visszatérünk. Mivel akkor már nem voltunk éhesek, pizzát rendeltünk és örömmel tapasztaltuk, hogy az is nagyszerű.
Összességébe véve egy nagyon kedves, hangulatos helyet ismertünk itt meg. Az ételek minősége nagyon jó volt, a vaddisznó pörköltjük fenomenális, de a feleségemnek felszolgált töltött tócsni is nagyon finom volt! Összességében szép emlékekkel távoztunk, alkalom addtán vissza fogunk térni.
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Miután családommal a helyi pincék boraiból vettünk 1-2 üveggel betértünk erre a hangulatos kis helyre egy vacsorára. Először félszegen ültünk le, majd elindultam befele a pincér után nézve, aki azonnal meg is jelent az étlapokkal. Italrendeléseink után átnéztük az étlapot, kiválasztottuk a vacsorának valót.
2 leves és 2 főfogás mellett döntöttünk, melyhez bort is fogyasztottunk. A pincér mindvégig figyelmes és segítőkész volt, amikor más vendégek érkeztek, akkor sem lassult le a kiszolgálás. A saját főételemhez kértem egy bor ajánlatot, ami tökéletesnek bizonyult, megfelelő szakértelemmel lett a bor kiválasztva. A vacsora igen jó hangulatban telt, az ételek nagyon ízletesek és bőséges mennyiségűek voltak. Nagyon jó élménnyel távoztunk.
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Feleségemmel és kislányommal töltöttem a nyaralásomat Egerben, amikor egyik este lementünk a Dobó térre vacsorázni. Találomra beültünk a Forst-Ház teraszára. A pincérek szinte rögtön az asztalunknál teremtek, étlappal és ital kínálattal. Limonádét rendeltünk, majd átböngésztük az étlapot.
Sok olyan fogás szerepelt rajta, melyet ínyencként szívesen kipróbáltam volna, végül mégis a feleségem választása alapján egy kétszemélyes tál mellett döntöttünk, valamint a kislányom a gyermek menük közül választott magának. Amikor kihozták az ételt épp egy szűkös 4 személyes kis asztal mellett ültünk, de éppen akkor szabadult fel egy 6 személyes (4 személyes= 50x50 cm-es kis asztal, 6 személyes=2x50x50 cm-es nagyobb asztal) asztal, amit azonnal felajánlottak nekünk, hogy jobban férjünk. Hálásan elfogadtuk, majd leültünk vacsorázni. Mind a 2 személyes tál, mind a gyermek menü kiváló volt, a tálon a hasáb burgonya mellett szezonális grill zöldségek szerepeltek. Egyszerűen fantasztikus volt. A felszolgálók végig nagyon udvariasak és figyelmesek voltak, pedig tömve volt a hely. Dinamikusan és komoly szakértelemmel kerültek fel az ételek nem csak a mi, hanem a többi vendég asztalára is. Nagyon tetszett a hely és szívesen visszatérnék, további érdekes ízek kipróbálása végett.
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 15 Családommal egy hete üdültünk már Egerben, ez volt az utolsó este. Előző este egy másik étteremben ettünk a Dobó tér környékén, ahol nem voltunk ugyan teljesen elégedettek, de ezt egy másik értékelésben írom majd le. Az éttermet találomra választottuk ki az éttermek közül, hibás döntésnek bizonyult.
Még amikor leültünk, nem is volt rossz érzésünk, egy fárasztó nap után kellemes hangulatunk volt, majd jött az étlap (elfogadható időben), rendeltünk magunknak limonádét. Mire ez megérkezett, áttekintettük az étlapot és választottunk magunknak ételt is. Az első gyanús jel a számomra itt következett: a pincér hölgy nem volt tisztában a konyha kínálatával (konkrétan nem tudta, hogy milyen húsuk van), rendelésünket a mobiljába rögzítette (fénykép). Majd távozott. Rendelésünket viszonylag megfelelő idő alatt készítették el és hozták ki elénk, de nem egyszerre (a nejem által rendelt fogás csak a második körben került az asztalra, habár semmi nem indokolta, hogy a pincér 2 körben hozza ki a megrendelt menüt, hiszen sokszor láttam már ennél több fogást is kivinni az asztalokhoz). Amikor ránéztem a tányéromra, a rosszullét kerülgetett, ugyanis a csülök bőre, amit rendeltem szabályosan szenesre volt égetve! Majd a feleségem tányérjára pillantva láttam, hogy az általa rendelt étel sem annak tűnik, ami az étlapon szerepel. Az ételt megkóstolva nem csak az elszenesedett bőr volt az egyetlen probléma, de a csülök fűszerezése, mint olyan gyakorlatilag nem létezett. Egyedül a sült burgonyának (Lidl-ös steak burgonya) volt elfogadható íze, de azt már egy 10 éves is megsüti. A feleségemnek felszolgált étel még borzalmasabb volt, a hús (fokhagymás tarja) köszönő viszonyban nem volt, még az én legrosszabban sikerült fogásommal sem (kezdőként előfordult hogy alul volt fűszerezve a hús, amit készítettem, de ez konkrétan szerintem még a sóval sem igazán találkozott), valamint a köret egy agyon égetett tócsni volt, amit rendesen vágni sem lehetett és erre szórtak néhány szem dinsztelt hagyma karikát. . . A kislányunk túrós csuszájában szintén számomra értelmezhetetlen ízek kerültek elő (talán olaj? ? ? ? ), habár ez a világ legegyszerűbb ételeinek egyike, borzadva tapasztaltam, hogy ezt is el lehet szúrni. Összességében, csak a feleségemnek köszönheti az étterem, hogy nem adtam ott a helyszínen hangot a véleményemnek, de ha ezt egyedül élem meg, a főszakács biztos nem úszta volna meg egy alapos fejmosás nélkül. Az egész esténket tönkre tette ez a vacsorának nevezett valami, ami után képesek voltak még majd 10. 000 forintot kiszámlázni. . . Senkinek nem ajánlom! ! !
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 A panzió a festői Almagyar hegyen fekszik kb. 5 perc sétára az egri vártól. A szállás általános állapota kiváló, látszik, hogy igen sok gondot fordítanak a karbantartásra. A személyzet közvetlen és barátságos, valamint igen segítőkész, a tulajdonos gyakran fordul meg a panzióban, személyében egy igen kellemes embert ismerhetünk meg, aki mindig kész vendégei rendelkezésére állni.
A felszereltséget több sok csillagos szállodák is megirigyelhetik. Az ellátás jó, a svédasztalos reggeli egyszerű, de széles választékot kínáló ajánlata minden igényt kielégít. A wellness részleg jól használható, 4 éves kislányunk nagyon élvezte. Kisgyermekkel is nagyon kényelmes és pihentető a hely. A kilátás a városra reggeli közben, megfizethetetlen. Ára mégis szerény, közepes keresetű emberek is nyugodtan megengedhetik maguknak, cserébe viszont az élmény felejthetetlen.
2015. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda igen jó fekvésű, a fürdőtől nem messze található. A szoba, amiben elhelyeztek klimatizált volt, amire a nagy meleg miatt szükség is volt. A személyzet többnyire figyelmes és kedves, az étteremben a pincérek néha kicsit "mogorvábbak". A szálloda szolgáltatásai kivállóak, nagyszerű a wellnes részleg.
Az árak egy ilyen helyhez képest (4 csillag) reálisak, habár elsősorban jómódú embereknek valók. A hétvége során jól éreztem magam a családommal a város gyönyörű, jól megközelíthető, csak ajánlani tudom mindenkinek. Negatívumként csupán a korábban említett "mogorvább" stílust tudnám felhozni, amit ment, hogy sok volt a vendég és persze közöttük is sok volt a külföldi, ami nem egyszerű feladat, illetve az étkezések során az ebéd és vacsora egyezőségét tudom még említeni, ami szintén elviselhető. Nagyon jó érzésekkel távoztunk és szívesen visszatérnénk a családommal.
2015. március 30., kollégákkal járt itt 55 Korábban is jártam már itt, akkor menü ebédet fogyasztottunk és az is kifogástalan minőségű volt, most viszont egy más jellegű rendezvény kapcsán kerültem ide. Nos a felszolgált májgombóc leves pazar volt, abban igazi hamisítatlan májgombóc volt, nem a szokásos bolti verziók egyike. Az íze karakteres, fűszeres, de nem túl fűszeres volt.
A fő étel egy sajtal töltött pulykamell volt, vegyes zöldség (borsó, kukorica, bébi répa) és rizs körettel. A zöldségek ropogósak voltak, mentesek a szokásos nyálkás állagtól. A rizs nem volt nyers és túlfőzve sem volt, alapvetően így kellene mindenütt kinéznie. Maga az étterem barátságos, a pincérek gyorsak, precízek voltak. Összességében egy elég kellemes élmény volt. Az árak a környék viszonyaihoz mérten kicsit magasabbak, de maximálisan összhangban vannak a minőséggel.
2015. február 22.a párjával járt itt 55 Először jártunk az étteremben, kicsit körülményes volt megtalálni GPS-szel, de ez nem az étterem hibája. Majd udvariasan hellyel kínáltak minket, előre asztalt nem foglaltunk, így is akadt hely. A rendelést gyorsan, udvariasan vették fel, a felszolgálás flottul, rendezetten ment.
Az ételek mennyisége és minősége kitűnő volt, a nejem nem is tudta megenni a maga adagját, de a személyzet automatikusan felajánlotta az elvitelt, amit nem kértünk. Az egész vacsora végül meglepően olcsóra jött ki egy megyeszékhely étterméhez viszonyítva. Összességében nagyon elégedettek voltunk és remélem máskor is vissza tudunk térni.