2013. április 23.a párjával járt itt 55 A múlt évben és idén is voltunk ebben a szállodában és örök kedvencünk marad. Ilyen wellness részleggel Magyarországon szállodában még nem találkoztam. A személyzet mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. A reggeli és vacsora bőséges, változatos, megtalálható a szarvashús, a hal, a saláták stb.
A szoba tágas, kényelmes, gyönyörű kilátás a Balatonra. A szálloda könnyen megközelíthető, de a part csak a hídon keresztül közelíthető meg. A vonatok zaját viszont nem lehet hallani. Bónusz! ! ! A tojáskarcolást megtanultam a helyi népművész hölgytől.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda könnyen megközelíthető. A szoba kifogástalan, kényelmes volt. A kert gondozott, gyönyörű. A játszótér balesetmentes,kivéve a fasakkbábukat az unokám kezébe szálka ment. Az ellátás kifogástalan, nagyon változatos és finom. A wellness részleg remek. A városba jutás autóbusszal kényelmes, nem voltunk az autóhoz kötve.
Az osztrák kirándulóhelyek könnyen megközelíthetők. Szívesen mennénk újra.