2014. július 24.a párjával járt itt 55 Kuponnal töltöttünk 3 napot a szállodában, ez volt az első kuponos pihenésünk, ezért voltak fenntartásaink amiatt, hogy ezúttal nem teljes áron hosszúhétvégéztünk. Ezzel szemben maximálisan elégedetten, kipihenten (eljegyzési gyűrűvel :) ) távoztunk.
A panoráma csodálatos volt a nagy teraszról, a zuhanyzós wc mellett egy kádas extra fürdőnk is volt a hálószobában (plexis tolóajtóval leválasztva). Az ágyak nekünk túl puhák voltak, ezért inkább a nappaliban lévő ággyá alakítható kanapén aludtunk, nekünk az volt kényelmesebb. A berendezés nagyon modern, a tisztaságra egyáltalán nem volt panaszunk, másnap tiszta törülközőket és extra pipere holmikat is kaptunk. A reggeli választék maximálisan megfelelt a 4*-osnak, legalább 6 féle felvágott, 4 féle sajt, teljes kiőrlésű pékárukból is több választási opció, kalácsok, müzlik, stb. A vacsora is mindkét alkalommal nagyon finom, bőséges volt. A wellness részleg ugyan egy másik épületben volt, de számunkra ez nem jelentett kényelmetlenséget, azzal is teljesen elégedettek voltunk, ősszel is visszatérünk!