2014. július 11.a párjával járt itt 55 Az első pozitívum,hogy nem tudtak szobát adni, de azonnal felajánlották az üres lakosztályt szoba árban. Hét éjszakát töltöttünk el itt. Udvarias személyzet,akik minden felvilágosítást meg tudtak adni a közeli-távoli környék látnivalóiról is. Csendes nyugodt helyen,a fürdőhöz közel található.
Az étel választék megfelelő volt,és nagyon finoman főznek. A wellness részleggel nemigazán voltam megelégedve,a pezsgőfürdő vizének fura dohos szaga volt.
2014. július 11. járt itt 55 Sokszor jártunk már a Répcében. Mindig nagyon jól éreztük magunkat. A szakácsok nagyon jól főznek,és nagy,a választék. /azért évről évre csökkent valamit,de még így is nagy,bár már nem sütnek minden este palacsintát/Mindenki annyit ehet,amennyi jól esik neki. Tiszta,csendes,nyugodt pihenésre alkalmas hotel!
Minden alkalmazott udvarias,szolgálatkész. A wellness részlegben is igényeink szerint minden megtalálható. Rendelkezik zárt parkolóval. A gyógyfürdőbe pedig egy fedett folyosón át lehet közlekedni,ami igazán kényelmes.