2019. április 5.barátokkal járt itt 35 Évek óta a névnapomat a zuglói TRÓFEA étteremben ünnepeljük a barátaimmal. Ami a korábbiakban mindig jól sikerült. Visszatérő vendégek név- ill. születésnapjára az étterem kedvezményt biztosít. (3-at fizet, 4-et kap)
Sajnos az utolsó alkalom eltért a megszokottól. A számla rendezésekor kértem a felszolgálótól még 1 pohár sört, amit nem kaptam meg.
Ezért kifelé menet a sörcsapolónál ismételten megkíséreltem megkapni azt. Ekkor váratlan dolog történt. Az éppen arra járó grill pultos kolléga felszólított, hogy azonnal menjek ki, különben "véletlenül” le fog önteni a nála lévő forró zsíros lével. Mondtam neki, hogy semmi akadálya ha végre megkapom a
söröm. Erre a kolléga fenyegetően megismételte, ha nem megyek
ki, akkor „véletlenül” le fog önteni. Felháborító agresszív reakciója kapcsán jeleztem, ha tényleg megteszi, akkor fel fogom jelenteni. Ezek után a béke érdekében kimentem és vártam a söröm. Az agresszív kolléga még most sem hagyta abba. Hangosan ecsetelni kezdte hogy ittas vagyok. (3 tanúm van rá hogy alaptalanul)
A sört végül az egyik felszolgálótól megkaptam, aki megpróbálta csitítani az agresszív kollégát. Visszagondolva boldog vagyok, hogy nem fajultak még komolyabbra a dolgok. Sajnálom hogy az egyik alkalmazottjuk kezdetben agresszív, majd megalázóvá váló viselkedése tönkretette az esténket.