2018. február 6.a párjával járt itt 45 3 éjszakát töltöttünk a szállodában, félpanziós ellátással. Érkezésünkkor a bejelentkezésnél kicsit, komor hangulatban fogadott a recepciós, de nem volt lekezelő vagy bántó, talán csak fáradt. A szoba elég puritán, a fal egy részét az átkosból megmaradt bádog vagy műanyag lapok fedik. Elég fura és elhanyagolt érzetet kelt.
Akárcsak a teraszajtók, rájuk férne a felújítás. Bár az ajtó nyitása nekem műszaki emberként nagyon tetszik. A tisztaság nem tökéletes, de még elfogadható. A wellness részleg kicsit elhanyagolt. Viszont az úszómedence szép nagy és rálátni a Balatonra a medencéből. Az ételek változatosak és finomak akár a reggeliről, akár a vacsoráról legyen szó. A környezet csodálatos, a Balaton part, a belváros, ami egy rövid sétával elérhető. Keszthely gyönyörű és rengeteg látnivaló van. Múzeum város. Nem tudom összesen mennyi van, de biztosan több mint 100. Összességében jól éreztük magunkat.
2017. május 23.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szálloda szövetségi kedvezménnyel vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Pozitívum, mert más szállodák nem igen szeretik megadni a kedvezményt. A szobánk 110-es volt. A külső 20+ hőmérséklet ellenére a hűtés nem működött a szobában. Szerintem a szállodában sem, mert éjszakára kinyitották a folyosó végi ablakokat teljesen , ezért reggelre az egész szálloda a nyárfa szöszben fürdött.
A terasz egybe van az étterem panoráma teraszával, egy korlát és egy félig átlátszó molinó választja csak el. A kilátás tehát jelentőssen csökkentett üzemmódban vehető igénybe. A molinó miatt sötét is a szoba. Mivel a szomszéd teraszról (109 szoba)teljesen belátni a szobába, ezért ugyis behúzott függöny ajánlott. Most nem volt élet a panoráma teraszon, de gondolom az is buli lehet, ha televan főszezonban. Hűteni a szobát szellőztetéssel próbáltuk, de az étterem kajaszaga és néha, a szomszéd teraszon dohányzó vendég, ezt igencsak megnehezítette. A melegvíz nyomás nagyon kicsi, de gondolom ez visszatérő dolog , mert már 2013-ban is panaszkodott valaki. „Egy csalódás
2013. novemberben, a párjával járt itt
4. A zuhanyzóban annyi nyomás nem volt, hogy egy hosszabb hajú hölgy hajat tudjon mosni. „
A szálloda wellness részlegét nagyon szerettük. A kaják finomak, a lakoma fenséges (bár ha valaki többször látogat el ide akkor kicsit egysíkú). Panaszunkra azt a választ kaptuk, hogy ez standard szoba. Gondolom ilyen egy 4 csillagos standard. :-(
Másodszor voltunk itt , az első alkalommal nagyon jól éreztük magunkat és ez az élmény sem vette el a kedvünket attól, hogy még egy esélyt adjunk a szállodának.
2017. március 5.a párjával járt itt 35 Gyönyörű helyen található ez a kiváló szálláshely. Mi a rönkházas részben kaptunk szállást. Sajnos már a szobába belépve megéreztük az iszonyatos hőséget. Legalább 26 fok volt a szobában, bár a szobai radiátor nem fűtött. Hogy később se tetézze a bajt, le is zártam teljesen. Sajnos a fürdőben lévő törölköző szárítóval már ezt nem tudtam megtenni.
Ezerrel ontotta magából a meleget, pedig napközben 10 fok fölött volt a hőmérséklet kinn. Jobb híján zártuk a fürdő ajtót csökkentve a szobai hőséget és növelve a fürdőszoba hőfokát. A zuhanykabin belső fogantyúja letörve, a zuhanyfej nem rögzithető a fali taró konzolra, csak kézben tartva használható. A tusfürdő adagoló az első megnyomáskor leugrott a falról, mert csak fel van akasztva a falra, egyik kézzel ellent kellett tartani neki ha alul megnyomtuk. A wellness részleg hozta amit az ember elvárhat tőle, bár a medence alján homok a jacuzziban hab volt(bár erről nem a szálló tehet, valószínű egy kis habfürdő maradt valamelyik vendégen). A vacsora/reggeli svédasztal nagyszerű volt. Finom és nagy a választék. Sajnos az étteremben is az általános meleg fogadott a fali kijelző szerint 26,5 fok. Éppen ideális. :-) Szombati napon vezetett túrán vettünk rész, ami nagyszerű élmény volt. A túravezető nagyon kedves segítőkész és informatív volt.
2016. május 18.a párjával járt itt 45 A szálloda kissé lepusztult állapotban van. Az ablakon ajtókon sivít a szél. A matrac elgyengültek a szélein, ezért csak a közepén lehetett megmaradni. A teraszajtó ötletes, de rá férne egy alapos felújítás. Az uszoda, részleg szerintem rendben van. Az ellátás finom, bár kissé egysíkú. A személyzet kedves, segítőkész.
Mi összességébenm jól éreztük magunkat, de van mit javítania a szálló vezetőségének.