2022. augusztus 22.egyedül járt itt 55Segítőkész recepciósok, mivel nem oda kaptam volna a szobát, ahová kértem, mindent megtettek azért, hogy megtalálják a lehetőséget, hogy a kérésem teljesüljön. Köszönet ezért a recepciósoknak!
Nagyon jó helyen található a hotel.
A takarító személyzet is folyamatosan figyeli minden kívánságunkat, tisztán tartják a szobát.
Finom ételek.
Mindennel elégedett voltam.
Danubius Hotel Annabella válasza
Kedves Vendégünk!
Meg szeretnénk köszönni a remek értékelést, amit Danubius Hotel Annabella szállodánknak adott. Remek látni, hogy meg volt elégedve szolgáltatásainkkal.
Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét minket választ és találkozunk.
Üdvözlettel:
Hotel Management
2022. augusztus 27., , Danubius Hotel Annabella
2016. május 3.egyedül járt itt 55 Tavaly nyáron egy fantasztikus hetet töltöttem el a Familia Hotelben. A hotelnek egyetlen hátránya van csak,hogy sehol nincsen klíma,így nagyon meleg van az egész épületben. viszont lehetett kérni egy kis ventilátort, ami ezen a helyzeten segített. De amúgy is nyár volt, tehát nem a szobában tartózkodik az ember olyankor.
A legtöbb időt a hotel saját strandján töltöttem. Mivel a hotel közvetlen vízparti, így saját partszakasszal rendelkezik,ez az egyik legnagyobb előnye. A parton volt elegendő napozóágy, a gyermekeknek egy kicsi játszó terület,a hotel étterme egyszerű, de nagyon jó. Az ételek finomak és elegendőek voltak. A személyzet bármiben a segítségére volt mindenkinek. A szobákhoz tartozott erkély is, ami szintén pozitív. A hotel közelében vannak üzletek,ahová az ember kiszaladhat, ha valamire szüksége lenne. Az egy hét nyaralás ára nem volt sok,nagyon megérte. Nagyon jól éreztem magam ott, igazi retro élményben volt részem. Aki tényleg nyaralni szeretne és csak pihenni,fürödni a Balatonban, annak nagyon tudom ajánlani ezt a családias hangulatú hotelt. Nagyon fantasztikus volt és tulajdonképpen eszembe juttatta a gyermekkorom nyaralásait.