Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. november 24.családjával járt itt 55 Finom koktélok borzalmas lángossal párosítva! Ez tény még a családdal voltunk a Bambarában szeptemberben és akkor ültünk be oda! Az italok finomak a lángos variáció viszont borzalmas, másnap inkább a kinti részről roston készült kaját kértünk! A hely egyébként a kinti wellness részen található és a rossz idő beálltával már bezár!
Az árak elég magasak pl. egy kis üveg ásványvíz szervizdíjjal együtt meghaladja az 500 Ft-ot! A koktélok árai 2000 Ft-nál kezdődnek!
2016. november 24.a párjával járt itt 55 A Bambara Hotel felnőtt étterme, mellet csupán egy ajtó és egy fal választ el a San Toro étteremtől! A svédasztalos fogyasztás közös a másik étteremmel illetve a pincérek is közösek! Viszont rendkívül kedvesek és segítőkészek! Folyamatosan viszik el az elkoszolódott é feleslegesé vált evőeszközöket! Az ételek nagyon finomak!
Reggelinél van egy szakács aki sajátos igények szerint készíti el a rántottádat!
2016. november 17.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Valóban egy jó kis hely! Bár az, hogy kicsi az túlzás mert ilyen nagy befogadó kapacitású étterem nem sok van szerintem! Egy menüre tértem be melyet 2 percen beül hoztak! A leves az nagyon finom volt a második az is jó viszont a hasábburgonya már egy kicsit meg volt meredve! A menühöz lehet választani korlátozás nélkül salátát és sütit!
Persze ha jut mert nekem már sütemény nem jutott! A kiszolgáló személyzet kizárólag fiatal és mosolygós hölgyekből áll akik szépen és egyformán vannak felöltözve! Hangulatos több helyiségből álló étterem! Ár/érték elfogadható! Tisztaság is teljesen jó még akkor is ha figyelembe veszem a jelenlévők létszámát!
2016. november 17. járt itt 45Mindkettőt kipróbáltuk a sajtmesterek készítményei nagyon finomak, hogy miért mégis csak jó, mert az étlapon szerepló kávé pont akkor nem kapható amikor mi kérjük!
A vízipipa számunkra meg igazi kuriózum!
Kiváló hangulatú helyiségekkel élő zenével, nyugodtan félre lehet vonulni és kellemesen társalogni!
Az árak egy kicsit magasak, de itt ez van!
2016. november 8.a párjával járt itt 15Valójában elég tetszetős külső és borzasztó belső! Elsősorban azt terveztük, hogy valamit ebédelni fogunk, de mikor beléptünk és az a borzasztó szag megcsapta az orrunkat ami a szocializmusban lévő kocsmára emlékeztetett gyorsan le is tettünk erről a tervünkről! Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lehet itt enni! Lehet csak a fogadó felirat tévesztett meg minket!
2016. november 5.a párjával járt itt 45A bár a shiraz hotel wellness részében található. Be kell vallanom kicsit csalódott voltam mert a koktél amit kaptunk csupa jégből állt meg remélem a szükséges alkoholból, de ebben sem voltam teljesen biztos! A kiszolgálás az teljesen megfelelő volt hiszen kedves mosolygós hölgy volt aki kiszolgált minket! A helység hangulata teljesen tökéletes! Az árak kicsit elszálltak!
2016. november 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Majdnem teljesen rózsás a helyzet! Ezt arra értem, hogy megérkeztünk leültünk és jött a pincér és nemtetszését fejezte ki, hogy ketten ültünk le egy olyan asztalhoz ami hatszemélyes, át is ültetett egy kétszemélyes asztalhoz ami baromi kicsi volt így mi átültünk egy négyszemélyes asztalhoz!
Nem értem miért probléma az, hogy egy 10-15%-os kihasználtság mellett leültünk egy olyan helyre ami nekünk tetszett és számunkra megfelelő hangulatú rész! Az ennivaló amit kihoztak nagyon finom volt, talán a somlói az amiből hiányzott egy kis rum az íz végett!
2016. november 5.családjával járt itt 35Megéheztünk a bevásárlás során és úgy döntöttünk eszünk is valamit! Mindez még 12 óra előtt volt, de volt kajájuk és friss is volt, ráadásul a somlói az lazán megütötte a jó szintet is ami rontott összhatáson az a gombapaprikás volt ami éppen az átlagos szinten volt szerintem! A kiszolgáló hölgyek azok kedvesek és segítőkészek voltak! A tisztaság az tűrhető volt.
2016. november 5.gyerekekkel járt itt 15Sajnos ez valóban így van Ilyen rosszat még sehol sem ettem, a hús az nyers volt és ehetetlen, de ez nem csak az én véleményem volt hanem a gyerekeké is! A kaja az a kukában landolt és vettünk néhány péksüteményt a szomszédos szupermarketben! Az biztos, hogy ide többet nemcsak én hanem a gyerekek sem térnek vissza!
2016. október 16.barátokkal járt itt 35 Hogy miért? Mert az ételek 80-90%-ához ez a köret, annak is a nagyrésze hasábburgonya! Állítólag ez Tokaj éttermei közül a zászlóshajó! Szerintem messze van ez attól! Egy nagyobb baráti csoporttal érkeztünk ide vacsorázni, de nekem nem igazán áll szándékomban ide visszatérni!
Jómagam Hácsa halászlét kértem, roston fogasfilével, köretnek zöldségköretet desszertnek somlói galuskát! A halászlé jó részét otthagytam, mert sima lé volt az egész lehet, hogy csak halászlékocka volt benne nem tudom, ízre és kinézetre sem tettszett! Minősítése gyenge! A roston fogasfilével melyet görögsalátával kértem (a pincér legnagyobb megdöbbenésére) közepesen voltam elégedett, mert olajban kisütve nem roston a roston! A saláta bizonyos részeinek, volt egy kis kesernyés íze! A somlói az határozottan jó volt! A nejem által fogyasztott roston csirke pedig olyan volt mintha azt főztek vagy párolták volna! Ő azt mondta jó volt, de nem ezt kérte! A kiszolgálás az baromi gyenge, közel 30-an voltunk, de nem igazán törődtek velünk, az ételrendelést kb egy órával a megérkezésünk után vették fel! Összecserélték, hogy ki mit rendelté, és a fizetésnél egy egyszerű papírfecnin számoltak és azt tették eléd mint számla/nyugta! Kértük, hogy kapcsolják már fel a villanyt közölték velünk száj húzgálva, hogy kivannak égve az izzók! Egy hatágú csillárból kettő világit az is vagy 15-20 wattos! Ár érték? 2300 helyet 2800-zal számolta a fogast! Tisztaság? Ragad a kosztól a mosdó ajtó, koszos pókháló lóg a falról és a csillárról! Koszos dzsuvás konyhaablak és a szúnyogháló ami ki is van szakadva!