Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. augusztus 30.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nagyon jó hely finomabbnál finomabb sütikkel, de bemegyek a cukrászdába hangosan köszönök és ez válasz nélkül marad! Ez engem zavar, sajnos ez a távozásomkor is így történt! Kiszolgálás közben semmi mosoly csak rezzenéstelen arc! Véleményem szerint egy kiváló helyen ne legyen már a négy asztalból három süteménymorzsás!
Mert sajnos az volt! Ezeket a negatívumokat leszámítva kellemes hangulatos hely nagyon finom sütikkel mert haza is hoztam és a családból mindenki ezen a véleményen volt! Tudom ajánlani hiszen finomak a sütik, de legközelebb a fagylaltokat is megkóstolom!
2016. augusztus 30.egyedül járt itt 35 Valóban 2012-2014 között a környék legjobb helye volt a Lebuj! Legalább is szerintem, de sajnos elég rendesen elindultak a minőségben lefele! Már a télen is jelentkeztek problémák mikor szülinapi ünneplésen vettünk részt itt a családdal. A mai meg egy kicsit sok volt nekem!
Az étel amit rendeltem most a húsra gondolok sós volt a mellé felszolgált hasábburgonya meg ott maradt a tányéron, mert a minősége nem igazán ütötte meg azt a szintet, hogy elfogyasszam! A kiszolgálás az nagyon gyors volt viszont a pincérek az egyik vendéget a fülem hallatára tárgyalták ki és ez engem nagyon zavart! Nekem semmi közöm az Ő elszámolási vitájukhoz! A helység hangulatos számomra a terasz is jól meg van oldva! Tisztasági problémáim azok vannak az étlap lehet egyidős az étteremmel egy kis frissítés ráférne mert rendkívül koszos! A mosdó az ha van én minden alkalommal megnézem, mert sok mindent elárul a helyről! Itt sajnos olyan illatok bocsánat szagok terjedtek ami egy vasúti klozetra emlékeztetett és ez gáz! Hiába volt illatosító a helyiségben átható volt a szag! Az ajánlással gondban vagyok mert jó szívvel ezek után már nem tudom ajánlani, valószínűleg a következő családi szülinapi buli nem itt lesz megtartva!
2016. augusztus 29.családjával járt itt 25 Kívülről teljesen jónak tűnt a dolog, viszont komoly lett a csalódás! Görög salátát kértem és kaptam valami hasonlót pont az olívabogyó ami teljesen hiányzott belőle, és a sajt amit nem tudtam fetasajtként azonosítani! Az öntet? Az nem volt csak az étlapon feltüntetve, hogy miből lehet választani!
A csirkehús amit kaptam hozzá olyan száraz és rágó volt, hogy nem is emlékszem kaptam-e valaha ilyen húsit! A fiam hamburgeréből csak a zöldség hiányzott (egy db saláta volt benne) meg a hús volt íztelen, a mellé felszolgált burgonya úgy maradt ott ahogy kihozták, mert csak egy szemet kóstoltunk meg de az is szétszáradva szétsütve! Két huszonéves vagy az alatti felszolgáló volt köszönni nem igazán tudtak nekünk és tudásuk magaslatán sem álltak. A hely maga hangulatos lenne, de még nincs kész látszik a képeken, hogy most készül a kemence! A hangulaton ront még az hogy egy térben többféle szék van összezsúfolva! Ár/érték? A minőséghez és a mennyiséghez képest szerintem drága! Tisztaság átlag vagy az alatti, a fenti mosdóban nincs szappan a lenti /udvari mosdóban a földön hevernek legurulva a toalettpapírok! Van még itt minek fejlődni bőven talán majd egy év múlva visszanézek változott-e valami valamilyen irányba!
2016. augusztus 28.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hetente többször is járok Sárospatakon és fogalmam sem volt erről a helyről,de jó szívvel ajánlom mindenkinek! Egy régebbi polgári házból lett kialakítva az étterem ami annyiban szerencsés, hogy több helységben lehet fogyasztani és az emberek nem látnak annyira egymás szájába!
Mi a teraszon foglatunk helyet mivel kellemes nyári délután volt (itt egy kicsit összesűrítették a székeket)! A terasz végében a látványkonyha és amíg az ételünk elkészült az onnan széterjedő illatfelhők csak növelték az étvágyunkat! Az ételek amiket ettünk nagyon finomak voltak a hús omlós és jól átsütött a saláta friss és ropogós, a desszert imádni való az tuti, hogy néha belépek valami finom édességért ide! A kiszolgálás azon még van egy pici javítani való a hölgy részéről! Maga a hely kellemes hanglatot sugároz. Ár/érték kiváló! A tisztaság az jó, viszont a mosdó egy ilyen helyen ne legyen semmilyen illatú, itt én elvárnék valami kellemes illatot!
2016. augusztus 28.családjával járt itt 45 A cím a süteményeknek szól mert olyan mű ízük van/volt, a fagylaltok viszont finomak. Másnap vissza is visszatértünk, de már csak fagyizni sajnos a sós karamella fagylalt már akkora elfogyott! Mind a két nap ugyanazzal a két felszolgálóval találkoztunk, a fiatalabb kedves aranyos, mosolygós, segítőkész és vidám volt a másik kicsit savanykás, de ő minket egyik alkalommal sem szolgált ki!
A hely hangulatos kis terasszal rendelkezik, további pozitívum a saját parkoló. Az árak teljesen korrektek, bár a sütemények íztelenségéből adódóan ez egy kicsit elgondolkoztató! Tisztaság az teljesen megfelelő ez a mosdóra a teraszra és a belső részre is elmondható! Megint itt a dilemma, hogy ajánlanám-e? A süteményeket nem a fagyit azt igen! Tehát részben ajánlom!
2016. augusztus 22., kollégákkal járt itt 55Csatlakozom az előttem véleményt íróhoz "A környék legjobb salátáját ők készítik. Egyéni igényeket is kielégítenek. " bár nem értem miért csak közepes a minősítés amit adott hiszen ha valami "Isteni" az számomra jobb a közepesnél! Véleményem szerint ez a maga kategóriájában egy kiváló kis hely! Kedves kis mosolygós hölgy a pultos! Tiszta és rendezett belső tér!
2016. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 45 Már többször is "jártam itt" ezt azért tettem idézőjelbe mert helyszíni fogyasztásra sajnos nem igazán van lehetőség, hiszen csak egy kis előtér van a vásárlók/vendégek részére. Az ételek kiszállítása a pizzázó fő kiszolgálási profilja! A pizza és a kenyérlángos az a családom és az én számomra is tökéletesen készül itt!
Viszont még amikor megnyitott akkor próbálkoztam csirkehúsos ételekkel be kell vallanom, hogy nem igazán jött be! Meg lehetett enni, de valahogy nem volt az igaz!
2016. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 45Ha erre vezet az utam a gyerekekkel akkor általában itt rendszeresen fogyasztunk valamit, ők általában hamburgert én gyrost. Vagy a lányom húsos zöldségsalátát amiről legutóbb lemaradt/kimaradt a hús! Az éven új a kiszolgáló személyzet nekik még egy kicsit gyakorolni kell, de remélem hamarosan belejönnek! Véleményem szerint még a tisztaságon lehetne egy kicsit javítani!
2016. augusztus 18.egyedül járt itt 55 Mikor heti több alkalommal jártam Miskolcon ide rendszeresen betértem, családdal, barátokkal vagy akár egyedül is! Ebben a gyors étteremben nem találtam olyan kaját ami nem ízlett volna nekem! Ja és itt nincs hamburger! Imádtam a Herkules tálat az összes gyrost ami itt kapható! Ma is egy gyrost ettem lepényben sok-sok tzatzikivel!
Ennél jobb tzatzikit én még sehol sem ettem! Mindenkinek szívből ajánlom, hogy kóstolja meg! A kiszolgálás most is teljesen korrekt volt pedig ezeket az embereket már nem is ismerem! Mosolyogtak és kedvesek voltak velem!
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nagyon jó hely tudom ajánlani mindenkinek! A szobánk az egy kicsit szűkös volt, de az ágyban jót lehetett aludni, reggel az ember nem úgy kelt fel mint akit összevertek! A szálloda egyébként nagyon jó helyen a belvárosban helyezkedik el! A wellness részét először kicsinek találtam a hotel befogadó képességéhez, de szinte sosem volt tömeg.
Első este hiányoltam a kinti medencét, de másnap az élménmedence teteje nyitva volt és így már tökéletes hangulatot és élményt nyújtott! A wellness részen két dolog nem tettszett nekünk a mosdóban és a sószobában terjedő illatok melyeket igazából nem illatnak neveznék! Máshol mindenhol a kellemes tisztaság illata terjengett a levegőben! A személyzet segítőkész, mosolygós és udvarias!