Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Hotel Eger & Park vendégeként étkeztünk itt a párommal, három alkalommal vacsoráztunk és három alkalommal reggeliztünk! Az ételek finomak jól elkészítettek és bőségesek voltak azokra rossz szót nem tudok mondani viszont a desszertként tálalt sütemények szerintem alig ütötték meg a fogyasztható szintet!
Sajnos a reggelinél a kávéautomata által felszolgált kávé is borzasztó igazából egy híg lötty! Szintén a reggelinél fogyasztható gyümölcslevek is elég víz ízűek! A tisztaság az étteremben teljesen tökéletes viszont az étteremhez tartozó mosdó vacsorára már elég lehangoló látványt nyújtott! A pincérek udvariasak segítőkészek kedvesek voltak. Összességében egy nagyon kellemes hely, de italt rendelj külön!
2016. augusztus 16.a párjával járt itt 35 Igen csak az éhség mert a kedvenc pisztrángozó helyünkön pont lagzi volt a másik étterem meg tömve volt és nem volt hely! Itt Halászlevet ettem, de az teljesen felejtős volt hiába hozták ki gusztusosan tálalva! A pisztráng amit rendeltem elméletileg fokhagymás szósszal lett volna tálalva helyette egy jó adag mustárt kaptam!
A köret "sült kocka burgonya" olyan volt mintha kétszer sütötték volna ki, teljesen ki volt száradva! Az étel csak azért átlagos mert a roston pisztráng jól volt elkészítve! A hely viszonylag tiszta átlagosnak mondanám! Minket lehet nem hajt be ide még egyszer az éhség!
2016. augusztus 13.a párjával járt itt 35 A cukrászda a Park hotel bejáratában helyezkedik el, szinte egy átjáróház, hiszen amikor a hotel vendégei az étterembe mennek a cukrászdán keresztül teszik, és ha a hotelbe az étterem felől érkezünk szintén keresztül kell menni a cukrászdán. Egymás után két nap is betértünk ide, de a második nap már nem kellet volna.
Megkérdeztük a pincéreket, hogy friss-e a sütemény a válasz igen volt, de biztos, hogy nem mert szegény párom gyomrát teljesen kiütötte a süti. Bár fagyiztunk is itt de azzal semmi gond nem volt mert nekem nem volt semmi problémám! El kell mondanom azt is, hogy nagyon finomak a fagylatok és a sütemények, de egy ilyen helyen szerintem ilyen malőrt nem lehetne megengedni! A három felszolgáló sem áll a tudása magaslatán mert minden második szavuk csak elnézést és bocsánat kérés! Több vendég esetén meg ide oda kapkodnak! "Ajánlanád ezt a helyet másoknak? " Ez nehéz kérdés a több napos süti miatt nem az első napi fogyasztásunk alapján igen!
Kihagyható
2016. augusztus 10.a párjával járt itt 25 Itt is jártunk, de sajnos elégedettek nem igazán vagyunk mert szerdai napon jártunk itt éppen ma és nagyon nagy volt a tömeg! A tisztaság meg sajnos nagyon gyenge a mosdók förtelmesek vagyis nagyon koszosak sokkal több embert kellene takarításra bevonni! A karbantartás hiánya is meglátszik a medencéken, több helyen töredezett a csempe a beton.
A gyermekek viszont jól érzik magukat itt nekik úgy látom kellő lehetőség van a szórakozásra.
2016. augusztus 7.egyedül járt itt 35 Eddig háromszor voltam itt! Először még nem volt kaja, majd a második alkalommal már volt, és a harmadik alkalommal is, de semmi különleges, pedig az aki kiszolgált bizonygatta milyen finom is itt a kaja, de én szerintem semmi olyan ami kiemelkedő vagy említésre méltó lenne! Pedig a hely az a város szívében a sétáló utcában helyezkedik el!
A büfé előtti részen kényelmesen le lehetne ülni és élvezni az ízeket és a nyugalmat!
2016. augusztus 7.családjával járt itt 25 A Juditjaim sokkal, de sokkal jobbat érdemelnek! Csalódás volt nekem a hely! Szívem szerint én nem ide mentem volna, de pisztrángot akartak enni a hölgyek és itt volt! Már egyszer jártam itt régebben akkor is gyenge volt a kaja és most is! A tisztaság meg igen csak kívánni valót hagy maga után lásd az abroszt amit lefényképeztem!
Kint a teraszon foglatunk helyet szerintem ott hetek óta nem volt felseperve, étel maradék csak azért nem volt alattunk mert akkor is a szorgos hangyák dolgoztak a lábunk alatt!
2016. július 13.barátokkal járt itt 55 Erről a helyről csak elfogultan tudok írni, hiszen ide már a 80-as évek elejétől járok fagyizni! Vagyis akkor még a pont szemben lévő faházból árulta a jelenlegi tulajdonos apósa a fagylaltot! Számomra ma is ez a fagyi a legfinomabb! Azt is be kell vallanom, hogy a süteményeket amit itt árulnak nem ismerem, mert van vagy 20 éve annak, hogy én itt sütit vettem!
Tiszta és rendezett a helyiség ahol a kiszolgálás folyik a hölgyek kedvesek és mosolygósak akik kiszolgálnak!
2016. július 10.családjával járt itt 55 Minden évben többször is ellátogatunk ide a családdal és van, hogy egyedül is jövök, de akkor csak síelni, (csúszni egy párat)! Amiket mi kipróbáltunk az mind nagyon szuper élményelem! Csak ajánlani tudom! Ezek a következőek! Bob pálya, sí pálya (ez elég rövid, de besíelésre tökéletes), korcsolya pálya, átcsúszó pálya, mászófal, hófánk stb!
Ha igazán élvezni akarod ezt a helyet akkor szánd rá az egész napod nem bánod meg!
2016. július 10.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha a sátoraljaújhelyi kalandpark középső részét keresed (sípályák) pont az út mellett találod ezt az éttermet. Már régen kinéztem magamnak ezt a helyet, és most ki is próbáltam a gyerekekkel! A hely hangulata kiváló van kerthelyiség, bár és éttermi rész valamint panzióként is üzemel.
Három különböző ételt rendeltünk, és közösen háromféle minősítést adnánk/adunk az ételeknek! A halászlé itt felejtős mert izében nagyon gyenge! A gordon az finom, de a gyermekadag kategóriába tartozik! A pizza az viszont mind a hármunk véleménye szerint kiváló minősítésű! A helyiségek mindegyike tiszta és jól karbantartott! Viszont az étlap kivitelezése borzalmas, mert a le laminált lapok egy iratgyűjtőben vannak lefűzve és nem lehet megfelelően forgatni!
2016. július 10.gyerekekkel járt itt 45Innen rendszeresen rendelek/rendelünk ételt elvitelre (főleg gyrost) és néha be is térünk ide enni. Mint ahogy az egyik képen is látszik ez év márciusában nyílt meg ez a hely. A nyáron iszonyú meleg van bent mert a gyros sütő nagyon felfűti a helységet, de mivel ez egy igazi gyrosos nem gond mert itt frissen készül az étel nem pedig előre csomagolt húsból! Rendeltem már innen más ételt is, de nekem a gyros az ami itt a legjobb!