Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2017. szeptember 5.a párjával járt itt 25 Sajnos ezt a hévízi tartózkodásunk alatt többször is tapasztaltuk, hogyha magyarul beszélsz akkor csak másodrangú állampolgár vagy és örülj, hogy megtűrnek! A pincér egyszerűen nem volt hajlandó hozzánk leereszkedni és csak félvállról nyeglén beszélt velünk! Egy később érkező német ajkú idősebb házaspár előtt szinte meg hasra esett!
Na mindegy ide úgy sem térünk vissza többet, hiszen a kaja is gyenge minőségű és a tisztaság az nem nagyon található itt meg!
2017. szeptember 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Itt fantasztikus íz élményben volt részünk, soha sehol még ilyen finom fagylaltot nem ettünk még! A sütemények is fantasztikusak voltak, de a fagylalt az fenomenális! Ez valóban egy kiváló hely, a kiszolgáló személyzet kedves és figyelmes, a tisztaság kifogástalan, a helykellemes hangulatú kényelmes fotelekkel.
Az biztos, hogy ide még sokszor visszatérünk, hiszen az autópályáról letérve csupán 9 km-t kell megtenni ezért a fantasztikus élvezetért!
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 35Mozgásszervi problémák miatt rendszeresen visszalátogatunk ide 1995 óta. Sajnos az éven azt tapasztaltuk, hogy reggel rendben minden ki van takarítva, de mire délután visszatérünk koszosak és büdösek a mosdók, és egyéb helyeken is több a kosz a piszok. Ez szomorú hiszen nem a legolcsóbb ide a belépő és nem mindegy milyenek a körülmények ezen a csodálatos tavon!
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45Valóban Hévízen a tavon a gyógyfürdő közepén is ebédelhetsz egyet!
Ez az étterem is szerintem az épület fennállása óta itt van. Nagyon sok ülőhellyel, de még nagy tömeget sem láttam itt soha az étteremnél. Pedig az árak nem olyan magasak, hogy ne lehetne megfizetni. Talán ennek az lehet az oka, hogy a három órás belépőbe nem igazán fér bele egy hosszabb ebéd vagy vacsora. Mi már többször ettünk itt van ami jobb van ami kevésbé.
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45A Büfé a tófürdő bejáratánál van balra ahogy belépünk az ajtón. Évek óta nem történt itt semmi változás legalább is mi nem vettük eddig észre. Rendszeresen itt fogyasztunk el egy kávét, egy-egy sütit a fürdőzés után. Rossz tapasztalatunk eddig még nem volt egyáltalán. a kiszolgáló személyzet mindig kedves és mosolygós a kávé frissen őrölt és finom. A süti is megüti a jó minősítést!
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 35Sajnos ez van, hogy reggel kellemes "illat" van a folyosó részen este vagyis inkább délután terjengő pisi szag a folyosón a Vitál bár környékén! Az "illat" a bár belső részén is érezhető! Nem értem miért nem takarítanak napközben többször is! Pedig egész jó hely lenne hiszen a fürdő területén magán a tavon helyezkedik el az új részben és a hely maga is nemrégen újonnan épült új bútorokkal!
2017. augusztus 20.a párjával járt itt 45A Rózsakertben sajnos rózsát azt nem találtunk! Gondolkodtunk vajon miért is az a neve!
Nem voltunk itt már vagy nyolc éve, azóta teljesen átépítették a helyet. Szerintünk a hely előnyére változott, a pincérek is sokkal kedvesebbek voltak mint annak idején. Az étel jól sikerült a sütemény volt száraz egy kicsit.
A tisztaság az teljesen korrekt, a hely jó hangulattal bír.
2017. augusztus 19.a párjával járt itt 25Itt mindenki menüt eszik! Mi is egy vacsoramenüre tértünk ide be kíváncsiságból, de a személyzet miatt inkább kihagytuk volna! Próbáltunk szóba elegyedni vele, de velünk szóba sem állt, viszont a mellettünk levő asztalnál ülő németekkel hajlandó volt bájcsevegni!
Az ételek szerintünk az átlagosnál kicsit gyengébbek.
A tisztaság az viszont kifogástalan!
2017. augusztus 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem csak parasztos kaják vannak itt hiszen a választék az bőséges ebben a gyors büfében is! Érdekes módon a hely jellege kialakítása nagyon hasonlít egy innen nem messze lévő másik gyors étteremhez. Lehet egy a tulajdonos? Nem tudom és azt sem melyik volt itt hamarabb! Itt egy gyrost ettünk ami jónak volt mondható. Átlagos kiszolgálás és megfelelően tiszta környezet!
2017. augusztus 19.a párjával járt itt 15 Legborzasztóbb Hévízi élményünk itt ezen a helyen éltük át! Egy jó kis várakozás után végre odajött a pincér megkérdeztük milyen harcsából készül a "Harcsafilé roston tejszínes vargánya gombával" úgy nézett ránk mint ha gyilkosok lettünk volna az volt a válasz, hogy nem tudja, de állítólag a szakács sem tudja, de garantálja, hogy finom lesz mi hittünk neki bár nem kellet volna, mert a rizs amivel adták túl volt főzve a tejszínes mártás meg egy nagyon gyenge lötty volt a halon!
A pincérek egyébként teljesen modortalanok voltak! Az asztalon ahová ültünk a terítő foltos és morzsás volt!