Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2017. augusztus 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy jó kis magyaros gyorsbüfé, igazából ennyi. De ez bőven elég ha finom a kaja és kicsit kedves a kiszolgáló személyzet! Pláne ebben a városban mert hiszen sok helyen csak mogorván beszélt velünk a pincér!
A mi általunk fogyasztott étel (sült kolbász) tökéletes volt.
Az ár érték arány is teljesen tökéletes.
A tisztaságban sem találtunk semmi kivetni valót!
2017. augusztus 19.családjával járt itt 35 Sajnos ki voltunk a nagy melegtől, a szálláson semmi légkondicionálás, csak néhány ventilátor. Ezért nem ajánlom a szállást csak akkor ha nincs kánikula! Maga az épület nagyon régi. Az érzésem olyan mintha egy úttörőtáborban lettünk volna hiszen a szállás hangulata teljesen retro! Olyan koszos törülközőt kaptunk, hogy azt én csak géprongynak használnám.
A szobák azok viszont tiszták voltak. Bevallom mi ettől a szállástól kicsit többet vártunk!
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Valóban az épület formája teljesen egyedi és ezáltal vonzza is az ember tekintetét! Maga a környezet nagyon szuper hatalmas hely van a gyerekeknek szaladgálni és van egy állatsimogató is nekik! Az ételek azok finomak és a kiszolgálás is viszonylag gyors, tovább a pincérek is kedvesek!
Az ár érték arány is teljesen jó hiszen viszonylag korrekt áron kellő mennyiségű ételt kap az ember. A tisztaság is megüti a jó szintet!
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 35 Valójában ez a hely a kilencvenes években is így nézett ki. Mi itt jártunkkor egy sütire és egy ásványvízre tértünk csak be. A sütemény az finom volt a kiszolgálás is elfogadható mértékű, a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után.
Valahogy olyan érzésem volt mintha nem takarítanának rendesen ráadásul ehhez még hozzá jön, hogy minden nagyon régi és az épület külseje is hát mondjuk meg őszintén elég lepusztult!
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Valóban szeretjük ezt a helyet több mint tíz éve járunk ide vissza kisebb nagyobb kihagyással. A szobák kellően tágasak és kényelmesek. Régen még a reggelit a szinten lévő étkezőben a házigazda szolgálta fel, de már több éve egy közeli étteremben lehet reggelizni illetve ha félpanziót rendelünk akkor vacsorázni.
A kert az udvar és az épület gyönyörűen gondozott, a szobák tiszták. Ami még fontos, hogy olcsó a szállás!
2017. augusztus 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Valóban az itt tartózkodásunk alatt itt találtuk meg a legkedvesebb pincérnőt, aki közvetlen segítőkész és mosolygós volt! A város szerintünk és tapasztalatunk szerint tele van igazi faragatlan tuskó pincérekkel! Ide igazán jó betérni, hiszen a sütemények azok fantasztikusan néznek ki és rendkívül ízletesek!
A hely egyetlen negatívuma, hogy egy kicsit szűkös, de elviselhető! A tisztaságban sehol sem találtunk semmi kivetni valót sem!
2017. augusztus 6.a párjával járt itt 45A Gazda szeme hizlalja a jószágot! Valóban így van, de ezt itt képletesen értem, ugyanis itt három reggelit fogyasztottunk el, két alkalommal a tulaj ott volt egy alkalommal viszont nem. Mikor nem akkor mi kevesebb ennivalót kaptunk valamilyen oknál fogva! A hangulat a személyzetnél is sokkal fagyosabb volt. Egyébként az ételek finomak és ízletesek itt! A tisztaság is kiváló!
2017. augusztus 6.a párjával járt itt 35 Igen ezt is megnéztük több (három) éjszakát töltöttünk itt el, viszonylag jó szállás bár, szerintem mi messze nem a legjobb szobát kaptuk. Ez látszik a televízió típusából és klímával sem rendelkezett sajnos a szobánk. Az ágyon jót lehetett aludni, nem fájt a derekam egyáltalán az ébredés után.
A fürdőszoba kinézete teljes egészében a 80-as éveket tükrözi (szerintem még akkor készült).
2017. július 12.a párjával járt itt 35Számomra csalódás volt a hely több szempontból is! Egy baromi drága a felszolgált adaghoz képest, kettő rendkívül kényelmetlenek a székek, három a bútorzat szedett-vetettnek tűnik! Rendkívül kevés amiből lehet választani, különleges akar lenni, de például az előétel alig érte el az ehető szintet! Bevallom itt befejeztük és elmentünk egy gyors étterembe enni.
2017. július 8.egyedül járt itt 35 Tudomásom szerint főúri kaszinó volt XIX. század végén és a XX. század elején. Jelenleg két helységből áll a pizzéria részből melynek terasz része is van a másik pedig az éttermi rész mely sugározza még a főúri jelleget. A teraszon foglaltam helyet figyelve a forgalmat, hiszen a város egyik legforgalmasabb csomópontja itt található.
Sajnos az étel amit kaptam éppen csak átlagos szintű, a roston csirkém annyira túl volt sütve, hogy alig lehetett megrágni.