Smaragd 71 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 321 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 17 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2017. május 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy igazi és fantasztikus komplexus, csak vannak olyan részei amit nem fejeztek be (látszik a ronda betonos rész és több helyen lefestve sincs)! Kellemes hely mindenkinek csak ajánlani tudom, mi biztosan elmegyünk még néhányszor oda! Egyetlen negatívum talán az amit tapasztaltam, hogy a játékszoba zárva volt pedig mi szerettünk volna egyet biliárdozni, ez viszont jelentéktelen probléma, nem is jeleztük igényünket a portán sem!
Szerintem igazi kuriózum, hogy a recepció a szálloda legfelső emeletén található, és onnan lefelé kell menni a szobákba! A wellness 7 órától 22 óráig tart nyitva, ez nekünk szuper hiszen vacsora után lehet még egy kicsit a vízben ejtőzni!
2017. április 16.családjával járt itt 55 Meg kell állapítanom ez egy kiváló hely és eddig nem is tudtam, hogy létezik! Az ételek finomak (bár megjegyzem a süllőmön a paprikás liszt alól egy kicsit meg lett égetve! ) a kiszolgálás és a tisztaság hibátlan! A mosdón a nemek jelzése ötletes és tökéletes! Az árak sem veszedelmesek!
A hangulat is nagyon jó bár annyi minden van a falon elhelyezve, egy kicsit már zsúfolt nekem! De nem gond mi ide biztosan visszatérünk és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
2017. április 16.családjával járt itt 55 Sajnos későn értünk ide így már fogyasztani nem tudtunk. Állítólag 19 óráig volt azon a vasárnap nyitva az étterem mi 19/30-kor érkeztünk. Vagy 15 éve én már jártam itt a barátaimmal akkor nagyon tetszett a hely azért akartam a családdal ide jönni vacsorázni.
Viszont kijött egy úriember és ajánlott nekünk egy másik éttermet így ott vacsoráztunk és meg kell mondani kiválóan éreztük magunkat!
2017. április 16.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Döbbenet az arcunkon mikor beléptünk, ezt a pultos egyből észrevette mert közölte velünk ha enni akarunk le kell mennünk a lépcsőn. A döbbenet azért volt mert egy kocsma szerű helyiségbe léptünk be a jobb oldali ajtón (javaslom a baloldali ajtó használatát!
A leves az mind a kettőnké sós volt egy kicsit a főételhez én rendeltem rántott gombát köretnek, de azt elfelejtették és néztek rám mikor hiányoltam, de az egyik pincér az rögtön kapcsolt agyilag és intézkedett. Jó hangulatú kiváló ár/érték arányú étterem a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után! Az asztal hová leültünk tiszta morzsa és vizes volt az előző vendégek után! Én takarítottam le! A mosdó meg egyenesen szörnyű szagilag és minden szempontból!
2017. április 16.a párjával járt itt 35 A Pesti Színházba volt jegyünk és a feleségem meghívott egy sütire, vagy 10-12 éve már betértünk ide egyszer három gyerekkel és mivel akkor átnéztek rajtunk, és ki sem szolgáltak, ezért nézzük meg változott-e azóta a helyzet. Egy kedves hölgy volt a teraszon és kérdezte, hogy ott vagy bent szeretnénk fogyasztani, mi mondtuk , hogy bent és be küldött minket.
Mivel ki van írva, hogy itt várakozzon majd a felszolgáló az asztalhoz kísér mi megálltunk a jelzésnél, de jött egy hölgy aki közölte, hogy üljünk oda ahová akarunk így ezt tettük. A kiszolgálás és a fogyasztás az gyorsan megtörtént. Semmi extra az ízben sem egy sima elmegy süti volt a dobostorta. Az áráért lehetne finomabb és kedvesebb pincér is! Hogy miért nem ajánlom? Azért mert drága sznob helynek tartom! A pincérek is lehetnének kedvesebbek! (kivéve az első hölgy! )
2017. március 26.barátokkal járt itt 55 Nehezen, de megtaláltuk, mert már sötétben érkeztünk és az úttól bentebb volt, de a gondnok kijött elénk és segített! Egy nagyon jó kis szállás mi fejenként adóval együtt 2700 Ft-ot fizettünk egy éjszákért, igaz négyen aludtunk egy szobában mely megfelelő nagyságú volt!
Szobánként egy fürdőszoba volt és egy másik szobával közös konyha, mely megfelelően fel volt szerelve!
2017. március 26.egyedül járt itt 45A hely valóban csak egy cukrászüzem, de nagyon finom tortát vettem itt! Pedig csak ötlet volt és bementem venni egy tortát és egy kedves idősebb hölgy szolgált ki! Nem volt tortarendelésem és mégis választhattam több torta közül is, én egy szerencsi csokis nevű tortát választottam melyet a kérésem szerint díszítettek fel! Volt még itt többféle süti is amit meg lehetett volna vásárolni!
2017. március 26.családjával járt itt 25 pörkölt ízű gyros, vagyis a gyros az nem pörkölt, legalább is a családom és én szerintem is! A pizza az egy átlagos pizza volt semmi extra egyszer megettük, de nem lesz ez a kedven pizzázónk! Egyébként a pizzázó egy garázs szerű épületből lett kialakítva. Egy emberrel találkoztunk először aki felvette a megrendelést és elkészítette a kaját a másik illető utánunk hozta azt!
Az első ember ruhájára egy alapos mosás ráfért volna mert szerintem legalább egyhetes kajamaradékok voltak rajta!
2017. március 19.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Folyamatos Csalódásban van itt részünk tavaly május óta szeretnénk itt fogyasztani és mindég azt a választ kapjuk, hogy nincs szabad asztaluk. Ezt eddig négyszer próbáltuk kétszer személyesen is jártunk itt mind a két alkalommal több üres asztal is volt, de legutóbb közölték velünk miután leültünk, hogy nincs szabad asztaluk majd csak egy óra múlva és távozzunk!
Telefonon is minden egyes alkalommal azt mondják jelenleg nincs szabad asztal majd ekkor, majd akkor érdeklődjek, ha akkor csörgök ismét majd! Többet nem próbálkozom mi itt egy fillért sem kívánunk elkölteni!
2017. március 1., kollégákkal járt itt 55 Egy kollégámmal tértünk be egy kávéra, de kis sütit is ettünk. Be kell vallanom nagyon ízlettek a sütik és a cappuccino is! A kiszolgálás első osztályú volt, a hölgy ajánlotta a sütiket amit fogyasztottunk és egyáltalán nem okozott nekünk csalódást!
A hely hangulatát az rontotta egyedül, hogy írógéppapíron volt sok süti neve tollal felírva és sütin elhelyezve, szerintünk ez nem igazán való a hely színvonalához!