2015. szeptember 9.a párjával járt itt 35 Egy hetet toltottem parommal a szallodaban. Pozitivumok: Kozel van a kozpont. Tiszta, tagas. A partner szallo igenyes wellness reszlege. Udvarias kiszolgalas. Negativumok: Errol sajnos tobbet lehet irni. Az elso emelet konyha feletti resze gyakorlatilag alkalmatlan a pihenesre az allando zaj, ajto csapkodas es tanyer csorges miatt.
Kertunk is egy masik szobat az elso nap utan amit, a recepciosok kezsegesen teljesitettek. A legnagyobb negativum megis az ellatas volt. Tobb 4 csillagos hotelben szalltunk mar meg de velemenyunk szerint ez nem kozeliti meg azoknak a helyeknek a szinvonalat, ahol jartunk. Nagyon gyenge valasztek, jellemzo a hust-hussal elv, nem igazan kivantuk pl 35fokban toltott kaposztat enni. A salata fogalma kimerult a csalamadeban es a lila kaposztaban ami szornyu volt. Egy negy csillagos szalloban azert vartunk volna egy - egy mediterran vagy konnyebb fogast is. Szinte minden nap porkolt volt, vagy valamilyen zsiros etel. Bar nem vagyok vega, de vegetarianusoknak nem ajanlanam a hotelt, ugyanis nem nagyon voltak husmentes etelek. Gyakran eszrevettuk, hogy az ebedet atalakitva csinaljak az egyik vacsora fogast. Vagy az elozo este megmaradt "Pinceporkoltbol" csinaltak masnap ebedre lecsos porkoltot. Reggelire minden nap ugyanaz volt. Meg a felvagottban, sajtokban sem volt variacio. Egyik reggel kavezni szerettunk volna, de kozoltek velunk, hogy nicns, mert elfelejtettek rendelni. Ez velemenyem szerint nem professzionalis vendeglatas, mert ha elfelejtettek rendelni, 1. nem mondunk ilyet a vendegnek, 2. nem messze van 1 bolt, tehat kilehetett volna ugrani kaveert. Gyakran tapasztaltuk, hogy nagyon lassu volt a kiszolgalas pl ebednel nem volt ritka a negyedoras varakozas es nekem kellett szolni, hogy kaphatunk e ebedet. A pincereken latszott, hogy kimerultek es hogy kevesen vannak. Meg egy eszrevetelem lenne ami nem tetszett. Nem csereltek a torolkozoket, nekunk kellett szolni, azonban meg ezutan sem csereltek ki. Az esti recepcios adott nekunk tiszta torolkozott miutan nyomatekositottuk keresunket. Ar ertek aranyban nem volt rossz valasztas, Hajduszoboszlora biztosan azonban a hotelba biztosan nem ternenk vissza a fent emlitett negativumok miatt. Erdemes megnezni a Bocskai muzeumot a varosban ahol egy muzeum araert lehet megnezni negyet. Nagyon erdekesek, interaktivak, az idegenvezeto holgy pedig nagyon kedves es baratsagos.
2015. augusztus 12., kollégákkal járt itt 35 Nos ettem mar hasonlo arban pubfoodot, de nekem a hamburgeruk atlagos bufe szint. Ami nem tetszett, hogy megsem kerdeztek, szeretnek e hagymat vagy ketchupot. Nekem a klasszikus hamburgert coleslaw-al es sultkrupmlival talaljak, itt hianyzott a coleslaw. A bucit meglehetne jobban piritani, a hus atlagos. Strand/bufe szintre emlekeztet.
Nincs legkondi a helyen ami nagyon zavaro, ugyanis egy kanikulai nyari napon voltam. Helyette kint ehetsz az utcan levo asztaloknal, a zajban, porban. Hogy valami pozitivumot is irjak, a burgonya kifejezetten izlett. Kilehet probalni, de nem hiszem, hogy visszafogok menni tobbe.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Ket ejszakat toltottunk a panzioban. Pozitivumok: A szoba tiszta volt a kornyeket csendesnek mondanam. Gonyoru a kertje, nagyon finom volt az uveg bor es a szendvics amivel vartak. A bicikli berles is olcso volt. A partner szalloban atlagon feluli vendeglatasban volt reszunk, mint kedvessegben es odafigyelesben is a vacsoranal. A panzioban boseges reggeli volt.
Negativumok: Ugy volt meghirdetve es a recepcios a bejelentkezesnel is azt mondta, hogy van Wifi. Ehhez kepest mikor csatlakozni probaltunk es lementem szolni, mondtak hogy csak a recepcio epuleteben van. Ezt nem tartottam fairnek. A masik ami cikinek tartok, hogy volt egy nagy szakadas a parnahuzaton. Ahogy a torott tanyert is eldobjak egy etteremben, ugy egy hotelnek ezt is cserelnie kene. Akiknek nincs autojuk es gyalogolni vagy biciklizni sem szeretnek nem ajanlom. Nagyon zajosak a szobak a folyoson hangosan beszelo osztrak vendegek miatt, valamint a szomszed szobabol is atszurodott minden zaj. A partner szallo wellness resze kicsi. A hely jellegge valamint a fentebb irt problemak miatt nem erzem 3 *** besorolasunak. Meg ezektol is eltekintve 2 kellemes napot toltottunk ott a balatoni arakhoz kepest jo ar-ertek aranyban.