2023. szeptember 23.a párjával járt itt 25- Megérkezésemkor egy "lópokróc" finomságú középkorú férfi portás fogadott
- Tartózkodásom 5 napja alatt a TV egyáltalán nem működött. A második emeleten a WiFi nem működött- ezért kompenzációt nem kaptam!
- A fürdőben az infra szauna "üzemen" kívül volt
- A reggelinél a "meleg"ételek, vacsoránál a felszolgált ételek már felszolgáláskor (reggel 7-kor, este 18 órakor) hidegek voltak, kivéve a leves.
2016. május 9.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Születésnapi ajándékom volt novemberben egy kis gyógyfürdőzés. Már délben megérkeztünk, de a portán szigorúan ragaszkodtak ahhoz, hogy 14 óra előtt nem lehet elfoglalni a szobát, annak ellenére, mint később kiderült alig voltak a szállodában. A szobák kicsik, szűkek és a TV még az őskorból maradt ott.
Az ajánlat szerint a szálloda a gyógyfürdő szomszédságában van. Kétségtelen, hogy a kerítés a főút túlsó oldalán húzódik, de a bejárat egy kisebb sétával érhető csak el. Ami viszont nagyon felháborított, hogy hangos diszkózene szólt már délben, délután, de este is. Mikor kértük - talán nyolcan ha ültünk a vacsoránál - hogy egy kicsit halkabbra állítsák, a diszkós kissé kapatosan odajött az asztalunkhoz és kérdőre vont. A svédasztalos vacsora helyett a kis létszámú vendégre tekintettel kétféle menüből lehetett választani, amit valahonnan hoztak és itt csak melegítették. A pincérek viszont udvariasak voltak és többször elnézést kértek a hangos diszkózene és a provokáció miatt. Az étterem kialakítása viszont meglepően szép, hangulatos. Kár, hogy a bár egész idő alatt zárva volt, így kávézni át kellett mennünk egy cukrászdába.