2022. október 27.barátokkal járt itt 45Októberben jártunk ott. Az étteremben sokan voltak.Két perc várakozás után le tudtunk ülni.A felszolgáló gyorsan , udvariasan csinálta dolgát.Mandarin tekercset rendeltünk.Gyorsan kihozták.Nagyon ízlett, főleg a szósz.Mivel eléggé éhes voltam nekem egy kissé kevés volt az adag.Ajánlom az éttermet.
2018. december 2., kollégákkal járt itt 55 Kiválóra értékeltem az éttermet. Kollégákkal voltam ott. Az ételeket előre megrendeltük, pontosan hozták is ki azokat. Nagyon finom volt a babgulyás, a csirkemell filé feketeerdő sonkával Tihany camaberttel töltve, diós parmezános bundában, körte kompóttal, illetve a Gundel palacsinta. Az adagok is nagyok voltak.
A kiszolgálással sem volt gond. Egyetlen hiányosságot tapasztaltunk, hogy egy kicsit hűvös volt a helyiségben.
2017. december 2., kollégákkal járt itt 55A Csülök Sarok Győr, Bácsai út éttermében vacsoráztam. A hatalmas adag babgulyás után, a B képen látható "B" menüt fogyasztottam.
(Párizsi csirkemell,Sonkával, sajttal töltött pulykamell,Gombás szelet,Vegyes köret,saláta (káposzta,paradicsom,uborka). )A végén pedig gesztenyepüré. A főétel is hatalmas adag volt.
Az étterem tiszta volt, a felszolgálóknak is kitűnő osztályzatot adtam.
2017. július 24.egyedül járt itt 55Négy napot töltöttem egyedül a hotel egyszemélyes szobájában.A személyzet nagyon udvarias volt.Az egyszemélyes szoba tiszta, az ágy kényelmes.Az ételek finomak,nagy választékúak voltak.A szállodához közel vannak a nevezetességek.A feltöltött várkép a szobából készült.Ha arra járok visszatérek.
2015. december 24., kollégákkal járt itt 45 Az előzetesen megadott ünnepi menű jó volt. Kivéve a krumplipürét, melyet kétféleképpen készítettek el. A hosszúra reszelt mind kinézetre, mind ízre szörnyű volt. Állítólag az egyiket az egyik , a másikat a másik szakács csinálta. A mennyiség megfelelő volt. A tisztaságra a mellékhelyiség miatt adtam gyenge értékelést.
A piszoár alatt jelentős mennyiségű folyadék volt, így inkább nem is végeztem el a dolgot.
2015. szeptember 20.a párjával járt itt 45Szép környezetben levő szálloda.Kiváló ételkínálattal,medencével, sportolási lehetőséggel. A személyzet minden kívánságot teljesített.Szuper volt.Két kiegészítést ha tehetek.A szobában a fényerő lehetett volna nagyobb is, ill. a péntek esti partit bizony a szobámban is lehetett hallani.