2016. május 3.családjával járt itt 55 Amióta felfedeztem a csárdát merő véletlenül, megrögzött visszajáró vendégjük vagyok! A csárda kinézete, berendezése, a SZEMÉLYZET kifogásolhatatlan! Ha netán többet kell várni a felszolgálásra nem esik nehezükre bocsánatot kérni! - persze ez nem az ő hibájuk, hanem az, hogy egy - egy hétvégi napon 25 - 30 percet is kell várni, hogy felszabaduljon egy - egy asztal :-) Ez gondolom önmagáért beszél!
Az ételek minősége és mennyisége nagyon is ár / érték arányban vannak. Na meg hát nem beszélve a kis hátsó halsütődéről ahol szerintem az ország legfinomabb hekkjét lehet elfogyasztani! A rétesező az meg a ráadás! - igaz, ezzel az a baj, hogy nagyon hamar elfogynak a rétesek és előfordul az, hogy mire sorra kerülsz már nincs az általad kiválasztott rétesből :-( Persze ha rászánod magad és vársz még 15 - 20 percet akkor jó esélyed van megvásárolni. Meleg szívvel ajánlom Mindenkinek!