2020. február 3.gyerekekkel járt itt 35 Sajnos csalódtunk . . . . . a közösségi médián régóta néztem ezt a helyet és szimpatikus volt,most arra volt dolgunk gondoltuk legyen. már mikor bementünk rögtön olyan érzésem volt rossz helyen vagyunk nem ez rémlett a fotókról . . . az sehol semmilyen oldalon nincs fent hogy csak az kb 8 étel van ami hétvégi ajánlatban van.
kréta tábla teleírva de abból semmit nem lehet kérni. azért rendeltünk ettünk nem volt rossz de semmi extra. sajnos köze nem volt semminek amit a fotókon láttam. . . kimondottan a bbq miatt mentünk . . . . . sztm nem leszünk törzsvendégek
2019. november 4.gyerekekkel járt itt 25 Sajnos ha nagyon szeretném sem tudnék sok jót írni a szállásról. személyzet csak úgy van ha nem köszönsz akkor ők sem igaz alig vannak egy páran gondolom túlterheltek fáradtak. recepciós hölgy csak akkor tette le a telefont mikor már többen álltunk ott és kérdezte mit szeretnénk, valamelyik családtagjával beszélt mert azt ecsetelte mi lesz otthon vasárnap.
. . . fürdő egész jó tiszta nincs sok ember élvezhető. de ami kritikán aluli az az étterem. . . talán a reggeli ami azt gondolom hogy ételnek nevezhető a svédasztalosnak csúfolt vacsora az valami botrányos. . . péntek esti vacsora egy-egy része még ehető de szombaton szinte minden ehetetlen volt. de ami mindent vitt az a pénteki magos csirkemell újra panírozása és sütése kukoricapehelyben ahol még lehetett látni az előző este magos panírját. . . kár érte pedig ennyi pénzért nem lenne rossz de . . . . . . . . . . . . .
2019. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55 A kereki madárkertben voltunk ami azt gondolom hogy együtt a kávézóval egy kimondottan jó kis program. a kávézóban kedves gyors kiszolgálás jó kávé és a sütik is nagyon finomak. fügés torta almás pite fagyival mind mind nagyon finom friss . ja és a völgy és a völgyhíd miatt is megéri ide eljönni.
azt gondolom aki erre jár mindenképpen érdemes szánni egy órát hogy lássa ezt a helyet. . .
2019. július 29.gyerekekkel járt itt 55Kb 10 éve minden nyáron szemesen nyaralunk négy öt napot. . . andrás büfé azt gondolom itt kötelezö ha itt vagy. . . . igaz az árak inkább étterem szintüek de egynek elmegy és ezért az étel kimondottan jó mínőségű ízű . . . . kiszolgálás vagány fiatalos pörgős max 25 perc várakozás még nagy sornál is . . . . azt gondolom aki erre jár mindenképpen megéri megálni és enni egy jót
2019. július 29.gyerekekkel járt itt 35 sajnos ide kellett menni mert a másik két étteremben [moderálva - a szerk. ] nem volt asztal egész hétvégén. . . . . a helyre nem lehet rosszat mondani szép igényes jó oda menni. . . . na de itt vége is mindennek ,sajnos. . . . pincér kritikán aluli míg ott voltunk kb 5 alkalommal üvöltött vissza a konyhára hogy B. . . meg meg a K.
. . . a anyádat. igaz úgy tűnt viccelnek egymással de akkor is azt gondolom nagyon gáz. a kaja semmi extra sőt inkább nagy adagok zsúfolt tányérok semmi kreativitás . . . gondolóm meglesznek nélkülem de mi oda vissza nem megyünk az biztos. . . .
2019. április 29.gyerekekkel járt itt 45 Pécsről mentünk siklósra és örültünk hogy pont arra van a csárda. . . . . rég akartunk itt enni de tőlünk elég messze van kb 270km. . . de vegyesek az érzelmeim mert a csárda tényleg jó hangulatos igazán magyaros stb . . a kiszolgálás nem mindenki de egyeseknél kritikán aluli a zene kb 5 szám ment végig ott voltunk és sem csárda zene hanem koós jános zalatnai cini.
. stb. azért azt el kell mondani hogy ennyire finom bab és sima gulyás én még soha nem ettem a tenkes tál az azért felejthető volt de legalább sok volt. nem gondolnám hogy valamikor vissza megyünk de egyszer elment.
2019. április 2.gyerekekkel járt itt 55Már régóta el akartunk menni az étterembe mert csupa jót hallottunk a helyről ....étlap rövid de tömör igaz későn érkeztünk így pár dolog már nem volt de a híres kijevi csirke még volt.....nem bántuk meg hogy kiprobáltuk nagyon finom .tálalásban semmi extra de az ételek tökéletesek.....hamarosan még biztos vissza térünk
2019. január 2.gyerekekkel járt itt 55Ha erre megyünk az nem kérdés hogy csak a macok........kicsit már elfogult vagyok de nekem ez az ország egyik ha nem a legjobb étterme.nem tudok mit írni nekem ez mindenben tökéletes imádok ide menni.aki szeret jót és kellemes környezetben enni és Egerben van MINDENKÉPPEN egyen itt....
2019. január 2.gyerekekkel járt itt 25 Nagy reményekkel indultunk ide de sajnos borzasztóan csalódtunk. . . kb 10 ember volt rajtunk kívül a csárdában és így 25 perc volt az italok kiérkezése. ez ételek már jobban jöttek de kár volt . halászlé kritikán aluli ennyire rosszat szerintem még sehol nem ettem. az előételek főételek aránylag jók voltak csak az a gagyi fagyasztott krumpli ne lett volna.
őszeségében azt gondolom hogy ide többet nem szeretnék menni. kár érte pedig egész jó kis halászcsárdának tűnt. . . . . .
2019. január 2.gyerekekkel járt itt 55 Nem igazán szoktunk az ország ennek a szegletében járni de nem bántuk meg. igaz a környék igy télen elég sivár de azért megéri ide elmenni. a szálloda igazán jó helyen van tiszta kulturált a szobák jók kényelmesek. étterem jó ételek változatosak finomak . . . . . wellness kicsi de pont jó a kiúszós medence kimondottan vagány kellemes.
. . . . a tisza tó miatt még vissza megyünk mert az télen nem egy nagy látvány.