2017. február 11.gyerekekkel járt itt 55 Emailben jeleztem hét közepe felé, szeretnénk 4-ben, 2 felnőtt, 2 gyerekek ebédelni. Kedvesen válaszoltak, várnak minket. Asztal, névre írva, lefoglalva. Kedves kiszolgálás, szívélyesen kínálta a napi menüt. Felkészülten válaszolt a fogások tartalmáról. Az étel valóban friss, és fennseges. izű.
A team barátságos volt, a gyerekeknek is szimpatikusak voltak. Megérte kipróbálni, simán hozta amit vártunk tőle. Rengeteg viszont látogatást hordoz még a hely.
2014. február 13.gyerekekkel járt itt 55 Izgalmas, romantikus vacsorára voltam itt párommal. Udvarias, gyors kiszolgálás várt. Az ételek a maguk módján különlegesek, elkészítésük is csodás volt. Az ízekben, minőségben sosem csalódtam(tunk). Több ízben is megfordultunk itt kettesben, illetve a családdal. Mindig az elvárt, megszokott kiszolgálás, minőségi ételek fogadtak.
Az árak talán egy picit magasabb az átlagnál, de különleges szféra viszonozta a többlet költségeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret enni olyan helyen ami nem a megszokott, átlagos étterem.
2014. február 13.a párjával járt itt 55Csaladias, barati kiszolgalas, kellemes hely, idealis pihenni vagyo, akar csaladoknak is. A to furdoje kozel, akar gyalog is. Helyben olcsobb belepok a tohoz. Fozesi lehetoseg van. Sajat szauna, yakuzzi van. Udvarias vendeglatas, udvarban parkolas. A varosban kedvezmenyek a vendeglato helyeken a szallas igazolasaval. Csendes kornyek, nem tul forgalmas utcaban.