2019. január 3.a párjával járt itt 55 Szuper környezet a Bazilika tövében. Gyönyörű kilátás és környék. Karácsony másnapján érkeztünk, csodálatos időjárás fogadott minket és kedves recepciós hölgy. Apartman szoba, a szokásos berendezéssel, szép tiszta. A gépkocsinak kényelmes hely, őrzött, ingyenes parkoló. A reggeli bőséges volt, sok-sok finomsággal.
Igaz egyik reggel nem volt rántotta, de volt más helyette. Közel minden valamire való látnivaló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ár-érték arányban szerintem a legjobb!
2019. január 3.a párjával járt itt 45Nagyon jó hangulatú kisvendéglő, igaz csak egy italra tértünk be. A tulajdonos úr igazi történelem órát tartott, a magyarok eredetétől kezdődően. Sőt, földrajz is volt. Nagyon élveztük a beszélgetést, a finom italokat.
A hely nagyon hangulatos, családias.
Sajnos januártól végleg be fog zárni, sajnálom. A tulajdonosok bele fáradtak. De hátha van még remény!
2019. január 3.a párjával járt itt 55 Esztergomban a Bazilika mellett volt a szállásunk. A Prímás Pince étteremben volt a félpanziós vacsoránk. Az étterem szerintünk osztályon felüli, tiszta, luxus kivitelű. Az ételek, italok finomak, hát, nem a legolcsóbbak, de hát étterem. Sok különleges ételt kínálnak, nem feltétlenül a magyar ember ízlése szerint, de nagyon mutatósak az adagok, és az ízük is kiváló.
A páromnak nem nagyon jött be, mert nem csülök volt, de szerintem finomak voltak, bár volt amit kihagytam volna. A pincérek nagyon udvariasak, segítőkészek. Összességében egy nagyon színvonalas étteremben jártunk, kár lett volna kihagyni.
2018. november 5.családjával járt itt 55 A novemberi hosszú hétvégén ebédelni indultunk. Tiszafüredre, eredetileg. Ott teltház volt,nosza menjünk Poroszlóra. Ladik Halászcsárda, az út jobb oldalán, az Ökocentrummal szemben. Mivel gyönyörű idő volt a hátsó teraszon ültünk le. Rögtön ott volt a felszolgáló fiatal, nagyon kedves hölgy.
Halászlevet ettünk, pont a mi ízlésünknek megfelelő, sok hallal, csípősen, kicsit zsírosan. . . Utána csülök Pékné és Süllő egészben, na meg az elmaradhatatlan somlói galuska. Mit mondjak, örülünk, hogy a másik helyen be sem lehetett lépni az étterembe. Mások is itt fogunk halat enni. Ízre, mennyiségre, és "árra" is tökéletes volt
2018. július 23.a párjával járt itt 55Régi, jól bevált családi ebédlő és vacsizó hely. Nagyon szeretjük a gördülékeny kiszolgálás és a bőséges adagok miatt. Csülköt ettünk, a kedvencünket. Most is kitűnő, ízletes, ropogós volt, hatalmas adat, finom husi, bőséges köret. Kellemes klíma, halk zene. Igaz most betévedt egy kóbor légy, de ezt leszámítva minden kitűnő volt, ahogy hozzászoktunk.
2018. június 22.a párjával járt itt 55 Kellemes néhány napot töltöttünk ezen a helye, úgymond előnyaralásként. Elég forgalmas út mellett található a gyönyörű apartman, ami teljesen olyan, mint a reklámozott képeken. Csodálatos konyha-nappali, szoba, fürdőszoba, előszoba. És a terasz! ! Hát az egyszerűen pazar. Rálátás a gyönyörű, virágos kertre, jó levegő, csend.
Nem a városközpontban van, de nagyon-nagyon közel hozzá, minden elérhető néhány perces sétával. Egyszerűen gyönyörű. A konyha teljesen felszerelt, modern, fiatalos. . . .
2018. június 22.a párjával járt itt 45Csodás környezetben lévő, színvonalas étterem. Az ételek bőségesek, ízletese. Az árak elég borsosak, de az adaghoz mérten elfogadhatóak. A kiszolgálás hagy egy kis kivetni valót, szerintem a pincérek rámenősek . Mindenáron a borravalóra hajtanak, kicsit türelmetlenek, amikor az étlapot nézzük. Ezt ellensúlyozza az igazán jóízű étel és italválaszték.
2018. április 23.a párjával járt itt 55 Csodálatos környezet, millió gyöngyvirág, kellemes tavasz eleji idő. A welness részleg tiszta, igényes, az ételek bőségesek, ízletesek. A szoba nem túl nagy, de kényelmes. Az ágy hatalmas. A személyzet figyelmes. A "játékbarlag"-ban jól lehet szórakozni, pihenni. Szülinapot ünnepeltünk, nagyon szép hét volt.
A környezet is gyönyörű, csak a megközelíthetősége nem az igazi. Az utak állapota katasztrófa. Pihenésre, fürdésre, kikapcsolódásra a legjobb hely, semmi nem vonja el a figyelmet.