2017. január 23.a párjával járt itt 55udvarias ,átlagos idejű kiszolgálás. Roppant nagy adagok-a rendelésnél vigyázni-. A pincér külön felhívja a figyelmet az adagok méretére! ! ! Az ételek íze, tartama kiváló nagy étvágyúaknak külön ajánlom! ! ! A sztékek mérete, súlya elgondolkodtató-25 dkg- egy egyszerű fatányéroson is négy szelet különféle hús. A csípős gulyás oda van téve! ! -KIVÁLÓ-minden tökéletesen JÓ.
2017. január 23.a párjával járt itt 55Csöndes nyugodt utcában,pihenésre kikapcsolódásra vágyó embernek kiváló szálláshely . Udvarias kiszolgálás,kiváló konyha,-bár a konyhán tanulók szorgoskodnak-finom ízek, bőséges adagok,odafigyelő tulajdonosok! A szoba csendes, nyugodt, nem utcára néző. Kiváló ár/érték arányú,városnézésre,kirándulásokra,nagyon ajánlom! SOK PROGRAM a környéken! ! MÉG VISSZATÉRÜNK! ! !
2017. január 23.a párjával járt itt 55kiváló minőségű ételek ,italok,gyors figyelmes kiszolgálás. A BALATON mellet végigutazva -január közepén ,hétfőn-semmi sem volt nyitva:egy tányér kaját sem lehetett kapni. VÉGRE egy hely ami nyitva-és lás csodát-a kiszolgálás a választék, az ételek mind rendben,kiváló gyors és jó. Bőséges választék,nagy adagok szép hej. IDE MÉG VISSZATÉRÜN! ! ! másnak is jószívvel ajánljuk4
2016. augusztus 29.a párjával járt itt 55 A sétálóutcábann forgalmas helyen mégis elfogadható árakkal dolgozó étterem gyors jó kiszolgálással bőséges étel/ital választékkal hangulatos hellyel várja az ide betérőket. Mi háromszor voltunk nyaralásunk alatt itt,a harmadik alkalommal mint visszatérő "törzsvendégeknek;az ebéd után grátisz kávé volt a jutalmunk! !
! Az utcán lévő nagy forgalom nem zavaró,lehet találni csendes sarkokat a kerthelységben.
2016. augusztus 29.a párjával járt itt 55 Gyors kedves kiszolgálás,az árhoz képest nagy menüadag,már többször voltunk itt:mindig jól éreztük magunk,ás mindig elégedetten távoztunk. Minden arra járónak tiszta szívvel tudom AJÁNLANI! ! ! ! Akinek kellemetlen élménye volt lehet keverte a HILTONNAL-a balatoni árakhoz képest nagyon jó ár/érték arányú hely,bőséges adagok.
Az italárak máshol is horrorisztikusak-de a vendéglátás evvel termeli ki a nagyobb haszonkulcsát! ! !
2016. március 2.a párjával járt itt 35 Ajándékba kaptuk az utalványt,a szálló neve mellé tett 4*reményével. Megérkezéskor udvarias fogadtatás,a szoba kiválasztása után a helységet elfoglalva tapasztaltuk hogy az emelt kategória annyit jelentett:van két szoba de nincs erkély, tetőtéri elhelyezés,ez plusz 5 ezer! ! egyébként a foglalásnál véletlenül sem volt a kuponon szereplő kategóriájú szoba!
! ! A csodás wellness szolgáltatás-2 szauna,1 jakuzzi,1 25 perces simogatás(nem masszázs)a fürdés a szomszéd szállóban-ami egyébként 3* de 4x annyi szolgáltatás. Roppantúl felül értékelt hely a 3* ts sok! ! !
2015. szeptember 10.a párjával járt itt 55 Bár pultnál sorbaálós rendszerű,de az ételek fínomsága és az udvarias kiszolgálás,no meg az árak alapján minden BALATONSZABADIN járó embernek tudom ajánlani. Egy jó ebéd vacsora vagy csak úgy napközben ha megéheztél,megszomjaztál jó szolgálatot tesz ez a hej. Közel a vonatmegálló-indulás előtt még valamit?
-közel a part ,szemben a GALÉRIUSZ élményfürdő és SIÓFOK is aránylag közel.
2015. szeptember 5.a párjával járt itt 35 A szállás megközelíthetősége és elhelyezkedése jó ,retró hangulatú kinézet. A kemping része elhanyagolt sátrat le nem vernék! ! ! Ellátás nincs semmilyen a leírtakkal ellentétben. A Panzió vezetője egy "xxxxx(moderálva- a szerk. )" figura. Előnyei:közel a Balcsi,csöndes környék,a kis épület hangulatos a gerendás belsővel,a KATICA PANZIÓ OLCSÓ!
! de híg a leve! Aki csak az árat és a nyugalmat nézi annak ajánlom. Semmi luxus semmi plusz! ! !
2015. január 25.a párjával járt itt 55 A csendre pihenésre vágyók tökéletes szálláshelye gyönyörű környezet,fenyőerdő közepén csodás tiszta levegő csend csak az erdő zaja. A személyzet a konyha a tisztaság,minden rendben,bőséges ellátás félpanzióval is! ! Aki pihenni kikapcsolódásra vágyik, szereti MAGYARORSZÁG szép tájait ár-érték arányban tökéletesen megfelelő helyként ajánlom.
A SZÁLLÁS. hu-n jobb értékelést is kaphatott volna. NEM CSAK a 4 CSILLAGOS szállásokat kell futtatni! ! !
2014. július 23.gyerekekkel járt itt 55 régies hangulat-"szocreál"kevésbé karbantartott faházak,de kiváló konyha,udvarias személyzet. Tavalyhoz képest semmi sem változott így nem okozott meglepetést. Gyerekekkel kifejezetten ajánlott,aránylag zárt de nagy terület sok mozgáslehetőséggel,a BENDEGÚZ téri strand nagyon jó és közel van.
ha lehet jövőre is ide jövünk a gyerekekkel,nekik nagyon tetszet,és családos nyaralásnál ez a lényeg.