2024. március 15.a párjával járt itt 55Minden szempontból ez a legjobb szálloda ahol voltunk. Ár-érték arányban nem lehet felvenni a versenyt.
2022. augusztus 16.a párjával járt itt 55Az Egri borünnepkor választottuk szállásunknak. Nagyon jó döntés volt, közvetlenül az Érsekkert mellett van, és ez 1 ilyen rendezvénynél nagyon előnyös. Folyt 1 kis felújítás, de semmi olyan zavaró nem volt ami rontott volna a szálloda komfortosságán.
2022. augusztus 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Rendszeresen járunk Budapestre koncertekre, és egy véletlen folytán találtuk ezt a szállást. Nagyon jó helyen van, mégis csendes, nyugodt környezetben.
2022. június 23.a párjával járt itt 55Először voltunk itt, de nem utoljára. Ami legjobban elvarázsolt bennünket a hotel étterme. Minden nagyon finom volt, de amit külön kiemelnék azok a sütemények.
2022. június 23.családjával járt itt 55Fantasztikus hétvégét töltöttünk a hotelben. Az ételek finomak, a személyzet kedves, segítőkész. A saját part szakasz plusz kuriózuma a helynek. Ennyire központi helyen, ilyen korrekt áron szerintem nem lehet szállodát találni.
2022. március 22.a párjával járt itt 55Ilyen jó helyen, ilyen árban szerintem az egész Balatonon nem lehet szállodát találni. Az étterem is nagyon jó volt. A mi szobánkból gyönyörű volt a kilátás. A saját part szakasz vize is kitűnő. Alig várjuk, hogy júniusban újra ott legyünk.
2022. március 22.a párjával járt itt 55Rövid sétára van a központtól. A wellness részleg nagyon szép. Az étterem kitünő, a cseresznyés hagymalekvárt ne hagyja ki senki! A földalatti "járatok" különleges hangulatot adnak az egész szállodának. A kert és a kápolna /és onnan a kilátás/ meseszép.