2018. április 1.családjával járt itt 35 Kicst szocreálos, szot üdülős érzés. A személyzet viszont kedves! A kellemetlen meglepetés: Azt még tudomásul vettem szó nélkül, hogy a campari-narancs koktél szinte nyomokban sem tartalmaz camparit. Az viszont kiverte a biztosítékot mikor láttam, hogy két korsó sörünket 3 korsóból töltögetik össze, majd felkeverik, hogy legyen valamennyi hab a krigli tetején.
Ezt már rosszabb kocsmákban sem merik megtenni. Visszaküldtem, hogy csapoljanak normálisat. Szó nélkül megtették. Nem kértek elnézést. Kb 3 perc múlva ujra felkeverték a két visszavitt sört és kivitték másik vendégnek, aki nem lelátta mi történik a sarokban a sörcsapnál. Azért ezt nem vártam egy ilyen szállodától. Kérdés? Az ételekkel is hasonlóan bánnak a konyhán?
Hotel Lövér válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy pihenése helyszínéül a szállodánkat választotta. Köszönjük észrevételét, a fent jelzett problémák többé nem fognak előfordulni, eljártunk az ügyben! Várjuk Önt ismételten szállodánkba!
2018. április 6., Hotel Lövér