2023. január 13.a párjával járt itt 55Pazar helyen lévő, ultramodern épület. Nagyon tiszta, kényelmes. A kilátás gyönyörű.
Az ottlétünk alatt semmilyen probléma nem volt.
Az automata redőnyök, a vezérelhető klíma, a mindennel felszerelt konyha arra csábítja az embert, hogy ki se mozduljon, élvezze a nyugalmat.
Mindenkinek ajánlom.
2017. április 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017. április 21-én jártunk párommal a étteremben. Annak ellenére, hogy éppen egy nagyobb csoport kiszolgálása zajlott, azonnal asztalt kaptunk és a szíves köszöntés után a végtelenül udvarias pincér "szolgáltatott". Szolgáltatott tanáccsal, italajánlattal, ételválasztással kapcsolatban minden kérdésre türelmes, profi válasszal.
Rántott borjúlábat kértünk, amire a rendelésünk leadása után csupán a frissen-sütés idejét kellett kivárnunk. A népes csoport ebédeltetése mellett is volt ránk figyelmük. Minőségi italválasztásuk kiváló. A kiváló pálinka és a pannonhalmi bor csak emelte az amúgy is remek étel és VENDÉGLÁTÁS kellemes élményét. Ajánlom ezt a francia hangzású, de ízig-vérig magyaros éttermet mindenkinek!
2015. november 17.a párjával járt itt 55 A Templomvölgy álomhely. A csend és a béke megtestesülése jó ételekkel, tisztasággal, kényelemmel és megismételhetetlen hangulatokkal kísérve. A tulajdonosok a bemutatkozás után rövidesen észrevétlenül átalakulnak kedves vendéglátókká. A konyha remek, végtelenül elegáns, ugyanakkor házias, bőségesek az adagok.
A ház alatti, eldugott pincében elfogyasztott kétszemélyes, gyertyafényes vacsora óriási élmény. Meg kell élni ezt az élményt!
2015. november 10.a párjával járt itt 55 Az Eden Rose Apartman maga a nyugalom. Az épület teljesen önálló, az erdő, a hegyek határán, távol mindentől, közel a Mindenhez. A "Minden" jelen esetben ugyanúgy jelenti a fizikai közelséget úthoz, bolthoz, hegyhez és völgyhöz, mint a természet, a csend megérintését.
A ház tiszta, mint a patyolat, a konyha mindennel felszerelt, a ház hangulata és a tulajdonosok kedvessége páratlan. Szívből ajánlom minden jóérzésű embernek!
2014. február 18. járt itt 55 Mindenkinek ajánlom! A legmegfelelőbb mondat a hangulatára: "mintha az otthonodban egy-két ember folyton arról gondoskodna, hogy szabadon járj-kelj, de gondod ne sok legyen. . . "
Igényesen felszerelt lakások konyhával, elegendő edénnyel, háztartási gépekkel, tiszta (! ! ! ) fürdőszobával, jó illatú törülközőkkel.
Kényelmes ágy, kényelmes asztal, kényelmes tv - mint a Kispál és Borz-dalban, minden happy! Valentin napon voltunk ott, mondhatom, jól kifogtuk! A gourmet gasztronómia élményében lehetett részünk jó áron, kedves környezetben, remek konyhával, mosolygó kiszolgálással. Az autónak biztonságos helye van, napi 1. 000. - Ft-ért zárt helyen, a fizetős parkoló ennek a többszörösét felemésztené. Erkély, hangszigetelt komplett lakás, "otthonérzés" (és kell-e ennél több? ). Jól jár, aki oda megy! Sok helyen jártunk már, de az elsők között szerepel a Prémium-Apartmanház!
2014. január 17.barátokkal járt itt 55Jó hangulatú étterem. Az étlap nem kínál óriási választékot, de ez inkább előny: A választható ételek ízletesek, frissek. A "tanyasi rántott csirke" kosárban friss volt és bőséges. A kiszolgálás udvarias. Remélem, a 2014. januári átalakítás után is megőrzi az étterem azt az otthonosságát, amit decemberben még remekül közvetített. Ajánlom mindenkinek!
2013. április 23. járt itt 55Barátságos, mosolygó személyzet, jó parkolási lehetőség. Szerény, de tiszta minden. Apartmanban voltunk, a konyha alapfelszereltségű, de ami hiányzik, azt kérésre adják, pótolják. Szabadban, fák alatt kiépített sütési, főzési lehetőség van.
Reggelit külön kérésre és ár ellenében elfogható áron és bőségesen adnak.
Vendég-központú, rugalmas, alkalmazkodó szálláshely.