2014. július 27.a párjával járt itt 45 Az étterem könnyen megközelíthető, de a parkolóhelyek száma nem sok. A személyzet kedves, a kiszolgálás viszonylag gyors. Kétszer is voltunk itt az utóbbi időben mindkét esetben az étel finom és bőséges volt. Hátránya, hogy a kinti ülőhelyekhez nagyon közel van a főút, ami elég forgalmas, így kicsit zajos.
Az árak rendben vannak, szerintem az ár/érték arány az átlagosnál kedvezőbb.
2014. április 14.családjával járt itt 35A hely jól megközelíthető, parkolási lehetőség korlátozott, ennek ellenére mindig tudtam parkolni. Az étterem tiszta, az asztalok kényelmesek. Többféle leves, és kész étel mellett lehetőség van grill fogyasztására is. A választék lehetne nagyobb. Szimpatikus a 40 perces ajánlat, korlátozott időtartam de igen kedvező ár. Ideális egy gyors ebédre, de a kedvesemet nem ide vinném.
2014. január 1.a párjával járt itt 45 A Hotel szép tiszta. Az alkalmazottak udvariasak. A szolgáltatás jó színvonalú, a medencék kulturáltak, a szauna esztétikus, a jakuzzi kellemes. A szoba megfelelő volt. Egyetlen probléma, hogy a francia ágy nem az volt, két összetolt ágy nem kényelmes. Az étterem kifejezetten kellemes, az ételek finomak és a választék kielégítő.
A térítek kellemes, a gyertya nagyon hangulatos. A felszolgálók mosolygósak voltak. A hotel összességében jó, engem egy dolog bántott, hogy a megrendeléskor jeleztem, franciaágyat szeretnék, és nem jeleztek vissza hogy az nincs. Egyébként kellemesen éreztük magunkat, ha lesz francia ágy máskor is megyünk :).