2018. július 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Most júliusban,újra pihenni szerettünk volna pár napot a 6 éves lányommal. Természetesen más nem is jöhetett szóba,csak is a Deja Vu panzió. Gyors telefonálás,Niki már intézte is a további teendőket. Nagy örömmel tapasztaltuk,hogy semmit nem változott ez a remek hely. Mint színvonalban,mint külsőre. Az ételek ugyan olyan finomak,és bőségessek.
A szobák állapota tökéletes,több 4 csillagos száloda elbújhatna mellette. A személyzet egytől egyig nagyon kedves,precíz és vendégbarát. Mindenkit kiemelnék itt akit névszerint is ismerünk. Niki a favorit :) Aztán Timike a szőke rövidhajú pincér is végtelenül kedves volt. Nem maradhat le Gyula bácsi sem :) Minden kívánságunkat lesték,és arra fókuszáltak. Hogy aki oda érkezik az pihenjen és ne idegeskedjen. Jó hogy létezik még ilyen hely kishazánkban. Mi természetesen újra megyünk :)
Nagyon szépen köszönünk mindent a személyzetnek. A vezetőségnek a csodálatos helyért. Üdvözlettel.
2017. március 11.gyerekekkel járt itt 55 Az ismerőseim ajánlására,foglaltunk helyet a panzióba. Olvastam a véleményeket és nekem megfelelt. Foglaltunk érkeztünk A hely hangulatos és tiszta! ! ! Szobák tökéletesen megfelelnek. Az étel nagyon finom és bőséges. A személyzet az utolsó emberig nagyon kedves. Ki szeretném emelni itt Nikoletta pincérnőt.
Aki nagyon profin és és kedvesen végezte a munkáját. Az 5 éves kislányomat elvarázsolta. Még a lehetetlen ötleteit is
megpróbálta teljesíteni. Neki és mindenkinek,köszönjük ezt a pár csodálatos napot. Mi biztos megyünk még.