2017. július 15.gyerekekkel járt itt 25 Pár napja családi esemény részeseként jártunk az étteremben. Az ételekkel nem volt gond, jó volt minden, mit kóstoltunk. A vezető hölgy - Györgyi - segítőkész és rugalmas. Folytatom az aggályaimmal: esküvő révén a szertartás szokásos pezsgőzéssel zárult.
Az ifjú párnak, tanuknak, örömszülőknek a felszolgáló tornacipőben, bokát nem takaró most divatos "szakadt" farmerban hozta a pezsgőt. A vacsoránál felszolgálók szintén elég lazán öltözve tették dolgukat. Azért valamennyire egységes "szereléssel" találkoztam eddig a vendéglátóhelyeken - szín, forma, kvázi "egyenruha" nem ártana a személyzetnek. Személyzet? A korlátlan italfogyasztás kapcsán a vacsora végén megkérdezték mit hozhatnak, amit az éjszaka alatt nem ismételtek meg. Elfelejtették szintén a vacsi végén a kérdést "kávét hozhatok? ", a desszertről azért nem szólok mert a vendégeket desszert asztal várta. Ki megszomjazott, maga ment "italvadászatra", üdítő, víz, sör, feles stb. , borhotel révén még az asztalon lévő üres boroskancsók sem kerültek feltöltésre. De cserébe a "felszolgálók" jól szórakoztak! Tracssparti a pult mögött, néhány tánclépés az asztalok között, ha vélatlenül arra jártak az üres poharakért, tányérokért. Nagy kár érte! Igy hiába a gyönyörü panoráma! Ha valaki erre vetődik tisztázza ezen dolgokat előre, hogy mit és hogy szeretne és tudassa is a vendégekkel.