2014. május 27.a párjával járt itt 45 Egy péntek délutáni napon esett a választásunk erre az étteremre, mivel párommal korábban már jártunk itt és tudtuk, hogy jól főznek. A parkolás a közelben szerencsére megoldható és ingyenes. Maga a hely hangulatos, mi a fedett belső részben ültünk, de jó időben kint is lehet a teraszon, bár az éttermet körülvevő tájban nem igazán lehet gyönyörködni és elég nagy a forgalom is a vele szembeni úton.
Az ételek nagyon finomak és a kiszolgálás is jó, azonban ár/érték arányban nem a legjobb. Nagy előnye a helynek, hogy éjjel-nappal nyitva van, így bármikor betérhet az ember, ha éhes, illetve házhoz szállítást is vállalnak.
2014. május 20.a párjával járt itt 55 Pár alkalommal jártam itt, mindig finom ételeket szolgáltak fel és nagyon hangulatos hely, a kiszolgálás elősosztályú, randi helyszínnek is kiváló! Az étlapon nem szerepel túl sok étel, viszont nagyon jól főznek/sütnek. Árban talán picit az átlagnál magasabb, viszont normális méretű pizzát szolgálnak fel és tényleg nagyon finom.
Kiülős terasz és benti rész is van, időjárástól függően. Csak ajánlani tudom!
2014. március 10.a párjával járt itt 55Hangulatos hely, ám nincs túl sok asztaluk, így érdemes asztalt foglalni érkezés előtt. Egyik alkalommal sajnos nem tudtunk beülni, mert teltház volt.
Borválasztékban a legjobb Budapesten, a kiszolgálás is kedves volt. Parkolóhelyet nem túl könnyű találni a közelben, javaslom az egyetem környékét, mivel a környező utcákban nehéz helyet találni. Az ételeik is finomak!
2014. február 23.a párjával járt itt 55 Színvonalas, hangulatos és elegáns hely, a pincérek folyamatosan figyelik a vendégek óhajait. Van külön ruhatár is, ami sajnos a legtöbb helyre nem jellemző. Nyáron nyitott terasza is van. Árban az átlag felett van, azonban minőségibb is! Ha szeretnéd a párodat lenyűgözni, akkor ide érdemes elvinned!
:) Amikor betértem nem volt tömeg (szombat délután egy novemberi napon), de nyáron láttam, hogy sokan járnak ide.