2016. október 24.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon vártam már arra, hogy pihenhessek egyet a rohanó világomban. . . . nagyszerű a bowling a wellness a séták. . . a kisvasutazás. Személyzet kitűnő, finom ételek. . Csendes felnőtt barát. . Vissza térek. A szobám csodálatosan szép volt. Minden nap takarítottak. Éjszaka még vízforralót is hoztak a szobámba - a személyzet mindenben segített nagyon készségesek voltak.
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Vendégünk, köszönjük, hogy időt szánt az értékelésre. Örömünkre szolgál, hogy jól érezte magát Kastélyhotelünkben. Szeretettel visszavárjuk Önt!
2016. november 7., La Contessa Kastélyhotel
2014. június 29.a párjával járt itt 55 Nagyon köszönünk mindent, igazán jól éreztük magunkat! A Vendégház ténylegesen olyan szuper mit a képeken látszik, az udvar és a ház gyönyörű, és mindennel felszerelt. Kedves barátokat szereztünk az éppen a szomszédos apartmanban lévő párral, a véletlen, de hasonló korosztályúak voltak, mint mi.
Estékként együtt bográcsoztunk grilleztünk! Néztük a kertben szaladgáló mókusokat , madarakat. Remélem, hamarosan vissza tudunk térni! Ili és Bence