2018. január 22.a párjával járt itt 15 A rönkház panorámás superior szobájának tisztasága egyszerűen kritikán aluli! A fürdőszoba ahol csak lehet vízköves,a sarkokban vastagon áll a kosz bogártetemekkel díszítve. A lefolyóban csomókban állnak a hajszálak, a zuhanyzó penészes, a zuhanykabin rohadásnak indult. Az ágyneműhuzat tele hajszálakkal, a drapériákon, lepedőn beazonosíthatatlan foltok éktelenkednek!
A falakra erősen ráférne egy festés, az ablakokra pedig egy alapos tisztítás! Felháborítónak találom, hogy se a takarítónő munkáját nem ellenőrzi senki, sem pedig a szálloda vezetése nem tartja tiszteletben annyira a fizető vendégeit, hogy kicserélje LEGALÁBB a rohadó zuhanykabinokat és az elhasználódott és foltos textíliákat! Itt nem dizájnkérdésről van szó, vagy hogy, kinek mi tetszik, hanem arról, hogy egy 4 csillagos hotel minimálisan sem engedhetné meg magának ezeket a higiéniai hiányosságokat, főleg, hogy nem kevés pénzért kínálják ezeket a szobákat! Ottlétünkről írtam egy hosszabb beszámolót [moderálva - a szerk. ]