2018. július 16.gyerekekkel járt itt 15 Hajóval érkeztünk hétköznap, 14. 20-ra (3 felnőtt, + egy 7 éves kislány. ) Vissza 16 órakkor indult a hajónk. Az időszűke miatt kényszerhelyzetben voltunk, itt "kellett" ennünk. Hát kényszerhelyzetünket ki is használták. (Pedig előre számítottunk a csárdára. ) Városi forgalomhoz képest nem voltak sokan vendégek.
(Igen, korai volt az öröm. ) Csúnyán unszimpatikus hölgy enerváltan vette fel rendelésünket. Nem nagyon érdekelték a velünk lévő gyermek étkezési gondjai. (Allergének, laktóz, stb. ) Közölte velünk, hogy savanyúságot bent szedjünk magunknak. Minden savanyúság méregerős volt, nem figyelmeztettek előre! Gyermekes családok figyeljetek! Gyermekünk gyanútlanul elkezdte enni a méregerős UBORKÁT! 6 méterre tőlünk bontották a régi pénztárépületet, ömlött a por az ebédelőkre. A primitív húslevesre negyven percet vártunk. Langyos volt, és egyéb konyhatechnikai okokból is kifogásolható. A brassóit kezdők is szégyellték volna. (A túróscsusza jó volt! ) Panaszunkra a rendelésfelvevő hölgy rezignáltan közölte, ha nem küldtük vissza az ételt, akkor nem tud mit csinálni. Megkóstolta a savanyúságot is, közölte, csak a paprika erős. Ezt a hihetetlenül primitív "emberséget", ugyancsak primitív konyhatechnológiát aranyáron fizettük meg. (Értelemszerűen relatíve. )