2019. január 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ár érték arányban kiváló szálloda. Kettő szobát béreltünk négy felnőtt egy gyermek. Mi már voltunk itt 3 éve úgyhogy tudtam mire számíthatunk. A wellness tökéletes mi most már kisgyermekkel voltunk itt és ő is élvezte. Kiemelném, hogy a gyerekmedencénél vannak műanyag játékok ha valaki nem visz akkor is tud játszani a kicsi.
A férjemnek kicsi volt a szobában található köntös amit rögtön ki is cseréltek nagyobbra. Az ételek finomak. A szobákra már ráférne a felújítás és a fürdőszobákban működhetne az elszívó,de talán ez volt az egyetlen negatív tapasztalat. Mi biztos megyünk még ide.
2017. április 27.gyerekekkel járt itt 55A szálloda elhelyezkedése remek! Az ágy rendkívül kényelmes és tényleg francia ágy nem pedig két egyszemélyes ágy összetolva! Az ingyenes Aqua báron elcsodálkoztunk ilyet sem láttunk még sehol. Nekünk nagyon tetszett. Jövőre ismét megyünk. Ami hiányzott az pár fogas vagy törölközőtartó, mert ami van az kevés.