2017. február 14., kollégákkal járt itt 55A szálloda elhelyezkedése Budapesten, frekventált helyen van, ezért a város látványosságai gyorsan elérhetőek, akár gyalog is. Konferenciára kiváló volt.
Igazán kellemes környezetben, kedves, elegáns, részletekre is oda figyelő személyzet kiszolgálása tökéletes volt.
Az ételek ízei magyarosak , jól fűszerezett, változatos menü.
Szendvicsek, büfé, pékáru kíváló minőség és mennyiségű volt.
2016. szeptember 22.családjával járt itt 35 A szálloda felszereltsége nem a mai követelményeknek megfelelő. Koszos padlószőnyeg a szobában, szakadt, kopott a lift előtt, lejáró WC tető, zuhany függöny sárga ,vízköves, nem lehet összehúzni a függönyt. Most hétvégén jártam ott a családommal 4 szobát foglaltunk és ebből sajnos mindegyikben volt koszos szőnyeg.
Rengeteg szúnyog a szobában, fürdőben. A napi takarítás megfelelő,ágynemű tiszta. Nagyon jó volt és számomra változatos is az étel. A szálloda alkalmazottai csodával határos módon tartják fenn ezt a helyet, udvariasan segítőkészen viselkednek ebben a patináját vesztett környezetben. Gyönyörű felújított környezet veszi körül, valóban megérdemelne egy felújítást, kívül belül.
2015. szeptember 9.gyerekekkel járt itt 55 Itt tartottuk a férjem, a két lányom születésnapját már 2. éve, több alkalommal baráti társasággal is jártam itt. Mindig segítőkész a részletekre is odafigyelő személyzettel találkoztunk. Miután a családban több születésnapos is volt az ajándék torták gyertyái évszámra személyre szabottan , mindenkinek külön zenével, pezsgővel kerültek felszolgálásra.
Az ételek adagjának csak az egyéni szükséglet szabott csak határt,99,9% ban ízleesek, frissek, melegek voltak. Talán a pacalfőző tudományon még kellene javítani, mert az csak valami paradicsom ízű cucc volt. De ez nem okozott problémát.
2015. szeptember 1.gyerekekkel járt itt 55Megfizethető áron, Szép kártya használattal,igazán élménydús napot töltöttünk itt, a wellness részleg kiváló,a szolgáltatások pl, halas pedikűr, láb masszás mennyei volt, az étteremben kapható ételek jó ízűek, nem olcsóak, de azt hiányoltam legjobban, hogy este 6 kor már nem volt választék meleg ételből ,pedig a részleg 9-ig nyitva van, remélem még visszatérünk jövőre is
2015. augusztus 31.családjával járt itt 151házat béreltem tőluk,7 személyre, 3családnak 3 háloszobával, kerttel, kinti bográcsozási lehetőséggel,mindent visszaigazoltak, előleget 2hónappal előre kifizettem kp, a többit SZÉP kártyávalérkezéskor ,ebben a képen látható vadásztanyában adják a kulcsot, előbb kellett fizetni, mint láttam volna bérleményt
kaptam 1, nappalit, sarokgarniturával, 1tetőteret 4 ággyal, bográcsozásra azt mondta a kiadó rakjak tüzet a vízóraakna tetején,kinti nyitott terasz volt de miután végig esett, fedél nem volt, még kiülni sem lehetett,