2017. március 25.barátokkal járt itt 55Nagyon kedves,udvarias a tulajdonos. A szállás mindenben megfelelt az igényeinknek. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. A konyha felszereltsége megfelelő. A fürdőszoba tiszta. A környezet rendezett. Az apartman közel van a termálfürdőhöz,bolthoz,buszmegállóhoz. Szívesen ajánlom másoknak is ezt az apartmant,akik az aktív kikapcsolódást szeretik.
2016. november 13.barátokkal járt itt 55Barátommal 2016. novemberben 3 napot töltöttünk Forrón. Az étkezésünk a Holdfény Hotel éttermében volt. Aki igazán ízletes ételeket akar fogyasztani,annak maximálisan ajánlom. A kiszolgálás,gyors,udvarias. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel.
Először voltunk ott,de biztosan nem utoljára. Az étterem elhelyezkedése a 3-as út mellett nagyon jó.
2016. november 13.barátokkal járt itt 55Fergeteges Márton napi bálon vettünk részt a Holdfény Hotel éttermében. Mindennel meg voltunk elégedve. Kényelmes,tiszta szállásunk volt. A hotelnek kedvező földrajzi helyzete van. Lehet menni kirándulni,várakat látogatni. Kitűnő a konyhája. Ízletes ételeket lehet fogyasztani. A személyzetről is csak szuper jelzőket tudok írni. Először voltunk ott,de nem utoljára.
2016. augusztus 21.barátokkal járt itt 55 Most töltöttünk el egy kellemes hétvégét Martfűn,a Termálhotelben. Nem csalódtunk. A szálloda gyönyörű,mindenhol tisztaság van. Az alkalmazottak udvariasak,segítőkészek. A wellness juttatásnak köszönhetően kipróbálhattunk mindent a wellness szolgáltatások közül. Szép,modern eszközök,berendezések vannak.
Bátran írhatom,hogy a nyugalom szigete található itt. Az étteremről sem írhatok mást. Az ételek ízletesek,a napi menü adagja megfelelő,a svédasztalos reggeli és vacsora választékos. A felszolgálók udvariasak,előzékenyek. A víz is csodálatos. Minden korosztály megtalálhatja a magának megfelelő medencét. Mindenkinek ajánlom a hotelt. Mi biztosan megyünk még oda. A véleményem :kiváló.
2016. augusztus 2.barátokkal járt itt 55Hétköznap egyik délben Abonyban a Mészáros vendéglőben ebédeltünk. Szimpatikus,hangulatos hely. Udvarias kiszolgálást,finom,nagy adag ebédet kaptunk. Nem bírtuk megenni,mert akkora adagok voltak. A nagy melegben a sör ,az üdítő kellemesen hideg volt. A fizetett összeggel is elégedettek voltunk. Bátran ajánlom mindenkinek,aki Abonyban szeretne megállni ebédelni.
2014. október 25.egyedül járt itt 55Pár héttel ezelőtt jártam először a Daubner cukrászdában. Az egyik ismerősöm ajánlására mentem oda. Nem csalódtam. Most már nekem is a kedvencem. A tortaszeletek, a pogácsák és az apró édességek is nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt. Nem szoktam arra járni,messze is van,de megérte elmenni a sütikért. Az ár-értékarány megfelelő. Szerintem máskor is vásárolok ott.
2014. szeptember 24.barátokkal járt itt 55 Visszatérő vendégek vagyunk Hévízen. Ezt a virágos várost nagyon szeretjük. Egyik délután Dottoval,a kis vonattal kimentünk a pincesorig. A Római Pince nagyon szimpatikus volt már kívülről is,így bementünk,ill. lementünk. Nagyon finomak az ételek,és a bor is. A pincérek kedvesek voltak. Az élőzene csak fokozta a hangulatot.
Gyönyörű a panoráma. Szerintem ha legközelebb Hévízen járunk biztosan kimegyünk .
2014. július 26.barátokkal járt itt 55Nagyon szeretünk idejárni.Visszatérő vendégek vagyunk Tomajban.Nagyon szeretünk itt ebédelni.Az ételek ízletesek,nagy adagosak,a pincérek kedvesek,a kiszolgálás gyors.Az étterem központi helyen található.Egyszerű,otthonos.Képesek vagyunk az ebéd kedvéért Badacsonytomajba utazni.
2014. június 5.barátokkal járt itt 55Először jártam itt 2014.májusban. Nagyon megtetszett a szálloda. A személyzet kedves volt. A szoba kényelmes. Az ételek nagyon ízletesek voltak. Amikor haza értem,már lefoglaltam augusztusra is a szállást.Központi helyen fekszik.Könnyű innen kirándulni,vagy fürödni járni.Ajánlom mindenkinek.