2016. augusztus 17.a párjával járt itt 15 Iszonyatosan rossz volt az étel! Ilyen áraknál ez nem elfogadható! Menüt ettünk párommal még pedig csontlevest rakottkelkáposztával. Nos a leves nagyon el volt sózva, de megettük. A káposzta nagyon rossz ízű volt amellett, hogy sòtlan volt az egész étel! Így ezt meg sem ettük inkább becsomagoltattuk, ha már kifizettük azt a nagy összeget!
Mondták fizetésnél még jár hozzá palacsinta ott elfogyasztjuk vagy elvisszük? Mondtuk elvisszük. Gondoltam a palacsintát nem igazán lehet elrontani. . . Erre mikor vettem elő a kocsiban a palacsintát jég hideg volt! ! Megkóstoltam és nem is kellett több! Hogy lehet lefagyasztott ráadásul ízetlen palacsintát adni, ami 100% több napos volt? ? ? ? ! ! Nem akartam először megsérteni a pincéreket a tapasztalataimmal de a palacsinta teljesen betette nálunk a kaput! Plusz ráadás kész viccnek tartjuk azt, hogy egy 300 ft-os barack üdítőt amiből 3 dl kaptunk fejenkent adtak összesen 1200 ft-ért. Na de legalább az üdítőt nem rontották el.