2024. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Egész napos program.
Jó szolgálatot tesz gyerekekkel a kiskocsi, de sok helyen kint kell hagyni, így vándorol vagy eltűnik
2024. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Nagyon tetszett a hintógyűjtemény és annak interaktív bemutatása.
Ezen kívül helyet kapott a FAntázia kiállítás, Tony Curtis emlék szoba, babakiállításstb.
Nem szabad kihagyni!
2024. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ételek átlagosak, mennyiségre kiadósak, a kiszolgálás nem volt túl kedves, inkább mogorva.
Jöttünk, láttunk, de azért nem megyünk vissza
2024. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon hangulatos az étterem külső terasza, ahonnan a rózsákat lehet étkezés közben csodálni.
Sajnos nem minden étel volt elérhető, de a választott ételek finomak voltak.
Kedves kiszolgálás.
A rózsás szörpöt érdemes megkóstolni!
(Nem nézték ki minket, hogy SZÉP kártyával fizetünk és nem volt hirtelen elromlott terminál sem)
Sajnos mint mostanság több vendéglátó-ipari egységnél egyre gyakrabban előforduló probléma, hogy fizetéskor derül ki, hogy nem működik a SZÉP kártyás fizetés, mint opció. sajnos ez a hely sem volt kivétel. Nagyon bosszantó és felháborító.
Hiányoltuk a helyi ízeket, amit turistaként már szinte sehol nem lehet megkóstolni.
2022. június 17.gyerekekkel járt itt 55A kiszolgálással (max) és az ételek minőségével meg voltunk elégedve. Hamar felszolgálták az ételt, így a gyerekekkel nem kellett sokat várni, ami plus pont!
Kicsit drága, de kárpótol a belső kis udvar (kid tó, gyerek sarok) szépsége.
Mosdó tiszta, rendezett. Külön kiemelném a kis törölközőket, ami személy szerint meglepett.
Csak ajánlani tudom.
2022. június 15.gyerekekkel járt itt 35 2 óra alatt sikerült megebédelni 2 gyerekkel hétköznap ebédidőben. 20 percig nem is jött hozzánk oda senki (nem volt tele az étterem és 5 pincr dolgozott) Már épp ott tartottunk, hogy felállunk és eljövünk. Akkor láttunk némi reménysugarat, hogy talán csak összeszaladtak a rendelések. Majd kb ugyanennyi volt mire kihozták az italokat.
Voltak vendégek, akik később érkeztek de már rég megették, amit rendeltek mire mi megkaptuk a rendelésünket. Közben nem hoztak semmi rágcsálnivalót amíg várakoztunk. Gyerekek nehezen viselték a várakozást. Végül megkaptuk a rendelésünket, ami szerencséjükre jól sikerült.