Rubin 34 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 4 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 10 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 88 feltöltött kép kell
2017. július 1.gyerekekkel járt itt 55 Hirtelen ötlet alapján mentünk egy éjszakára. Aznap foglaltam a szállást, így nagyon jó árat sikerült kifognunk. Fürdő szomszédságában, könnyen megközelíthető helyen lévő szocialista időkből származó szálloda. Belülről szépen felújított, harmonikus, tiszta, mindenhol kedves, mosolygós személyzettel!
Apartmanunk egy éjszakára kiváló volt, biztosan egy hétre is megfelelő. Reggeli átlagos, de bőséges, mindent folyamatosan újra töltöttek. Amire én szerettem volna, arra a célra tökéletesen megfelelt, ezért kiváló az értékelésem! :-)
2017. július 1.a párjával járt itt 55 Nagyon forgalmas helyen található, mégis a teraszán uralkodik a báj, és a romantika. Egyáltalán nem zavaró a forgalom. Pincérek kedvesek, barátságosak. Étlap változatos, több különlegesség is felfedezhető. Limonádé nagyon el van találva, annyi jéggel, hogy vacsora végéig sem melegszik fel ebben a forró időben. Ételek. .
hát a párom rántott töltött húsát nagyon nehezen vágta a késsel, kemény volt az alja, mintha sokáig melegen tartó lapon lett volna tartva. Én buritot kértem, ami kicsit száraz volt, de mellé a kis tálkába a saláta a kedvencem! Desszert finom volt. Szerintem adunk a helynek még egy esélyt, a hangulata nagyon tetszett! Ajánlom mindenkinek!
2017. július 1.a párjával járt itt 55 Régi hely Zalaegerszegen, a legrégebbiek közé tartozik. Nyáron a terasza nagyon hangulatos. Étlap átlagos, semmi extra. Kiszolgálás nagyon barátságos, és gyors. Rendeléstől 10 percen belül előttünk volt a frissen elkészült ízletes étel. Nem túl nagy adag, megfelelő, desszertnek is maradt hely.
Fáradtan tértünk be,de ez az a hely, ahol sokéig el lehet beszélgetni, mi kb 35 perc alatt végeztünk desszerttel, mindennel együtt. Kevesebbet fizettünk, mint máshol egy sima főétel, és egy italáért, nem a minőség rovására. Ajánlom a helyet!
2017. június 1.gyerekekkel járt itt 45 Ajánlották a helyet. Hangulatos, de belépve megcsapott a fáradt, sokat használt olaj illata, szaga, ez elszomorított, itt nálam szinte mér vége egy helynek. Az étlap Mexikói, nem igazán ismerem az ételeket, de a pincérek nagyon kedvesek, segítőkészen elmagyarázták, le, rábeszéltek:-) Átlagos időt kellett várni az ételekre.
Az olaj minősége a sült krumplin is látszódott, ami ilyenkor már nem arany, és világos, hanem majdnem fekete kívül. nem elégett, csak felveszi az olaj színét, amit valószínűleg minimum 3-4 hete használhatnak az olajsütőbe. Nem olcsó a hely, szerintem erre sokkal jobban odaellene figyelni, egy adag étel árából az 5 literes olajsütőben bőven ki lehet cserélni az olajat akár naponta. .
2017. május 27.a párjával járt itt 35 Régen többször jártam a helyen, 5-6 év kihagyás után szinte semmi nem változott, de nem is kell, ilyen egy söröző. A hely tiszta, karbantartott. Amivel problémám volt, az az étlap. Hát nem sok mindent találtam, ami igazán tetszett. Klasszikusok semmi, de ez sem baj, de mindenen volt egy valami, spenót, tökmagolaj. .
ami egyáltalán nem jön be nekem. . Az árak elég borsosak. . A nehezen kiválasztott étel elég sokára érkezett meg, pedig a menüztetés lezajlott már, ketten ültünk az étterembe, és bő fél órát vártunk. Küllemre szép, tetszetős, normál, nem nagy adag. Biztosan bejön ez sok mindenkinek, de ez nem én vagyok. Ettől függetlenül ajánlom, akik szeretik a "puccosabb" helyeket, és az ezzel járó árakat.
2017. május 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az első hely, ahol felkísértek minket a szobánkba! Tágas, kényelmes, feledhetetlen panorámával! Az ágyból is látszik a csodálatos táj, köszönhetően az így megtervezett üvegfelületeknek! Minden tiszta,modern, rendezett. Az ételek egyszerűen tökéletesek! ! Aki rántott húst szeretne hasábburgonyával, ne ezt a szállót válassza, igaz elkészítik kérésre.
. Borjúnyelv, nyúlhús nagyon nagyon jól elkészítve, rák, szűzpecsenye, mangalica hús, halak, mind mind rengeteg különlegesség,a házi készítésű sajtok, szalámik mellett. . és a desszertek. . hát egyszerűen kiválóan tökéletesek! ! A wellness részleg is minden elvárásunknak megfelelt! Biztosan a későbbi tervek közt szerepel még kinti medence, mert nagyon új, csupán egy éves a hotel. Kívánom minden maradjon így, mert látszik, figyelnek a véleményekre! Csak így tovább, egyenesen előre, még akkor is, ha minden tökéletesség mellett egy vendég csirke rántott húst szeretne, és zavarja, a motorfűrész hangja,, ne hagyják magukat, csak így tovább! ! :-D
2017. április 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Zalaegerszegen nem értem mért majdnem az utolsó helyen kullog a hely. . Sokkal rosszabbak vannak ennél. . Többször voltunk, nem ítélek elhamarkodottan, de mindig tetszik! Az ár értékarány kiváló, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely hangulatos. Kocsma, minden ehhez illeszkedik, hű a nevéhez, és a híréhez.
A kért ételek mindig finomak voltak, egyedül a saláták ízetlenek nekem egy kicsit. Biztos, hogy visszajárunk, mindenkinek ajánlom!
2017. január 31.a párjával járt itt 55 Régi Csárda, csodálkoztam is, hogy nem volt fent az oldalon. Amióta emlékszem, ez a Csárda ott áll az út szélén. Csárdára jellemzően hangulatos, vadász trófeákkal, de hála égnek nem csak vadételek közül lehet választani. Az étlap mindenre kiterjedő, választékos, biztos talál magának kedvére valót az ember, akár tradicionális, akár mai modern ételeket keresünk.
Több kiszolgáló gyorsan, kedvesen teszi a dolgát. Borválaszték kitűnő, köztük kedvenc boraimmal, a Veress Pincészet kiváló boraival. Az ár értékarány reális. Az étel ízletes, finom, megfelelő mennyiségű, a helytől tökéletes. Voltunk, és megyünk máskor is!
2017. január 29.a párjával járt itt 55 Egy komplex tökéletesség. . Szerteágazó, szinte belegondolhatatlan, mekkora az egész építmény, és a felhasznált mindenféle anyag mekkora gazdaságot foglal magában. Nekem ez egyszerűen tökéletes. Mégsem ment el az összes értelmes felszolgáló külföldre, mert itt hölgyek urak mind mind mosolygósan arra törekednek, hogy kedvesen fel, és kiszolgáljanak.
A szoba gyönyörű, tágas, modern, első szálloda, ahol egy csepp vízkő sem volt a csapon. Minimum minden 4 csillagos hotelben ekkora szobaméreteket határoznák meg! A wellnessrészleg több, mint gyönyörű, egy rafinált húzással sikerült a kisgyermekes családokat kicsit elválasztani a gyermek nélkül érkezőkkel, a fenti szinten van a gyerekmedence egy nagyobb felnőttmedencével, az alsó szintem így a gyermektelen pároknak nem kell egész nap gyereksikongatást hallgatnia. Ehhez külön gratulálok! ! Az ételek. . Minden hazai. . reggelinél nincs pick szalámi. . stb. . minden felvágott, kenőmájas, sajt, lekvárok, kuglófok sütemények helyben készülnek, és félelmetesen jók! ! A vacsora választéka is kiváló, minden ízlésnek megfelelő, kiszolgálás gyors, pontos, kedves. A bár rész hatalmas, mindenhonnét gyönyörű a kilátás, de a felső medencéből az éjszakai kivilágított Sümegi vár egy csoda! Csak gratulálni szeretnék, büszke vagyok, hogy van ilyen, ennyire vendég centrikus, és nekem nagyon különleges! Ez csak a Hotel, de a vár, a lovagi torna még megérne 5 oldalt. . . de a Hotelról is tudnék még csupa jókat írni! :-)Nincs kivetni való! ! Aki hibát akar keresni, ne jöjjön ide, nem kötelező! ! ! ! Fitymálásnak, kritikának itt úgysem talál alapot! Nagyon, fokozottan ajánlom mindenkinek, visszatérünk! !
2017. január 26.barátokkal járt itt 55 Évek óta átmenő forgalomként mi is végigszáguldottunk a falun, Sótonyon. . A tavasszal viszont a nagy kanyarban lévő fogadó körül mozgolódást láttunk. . mintha készülnének valamire. És elkészültek! Az ősszel ültünk be először,jó időben hívogatott a hatalmas terasz. Elcsodálkoztam az étlapon! !
Modern, ízléses ételek, pizzák, minden nap menü, és a hét több napján állandó akció! ! A rendelésünk hamar megérkezett, nem csalódtunk, így most a napokban, mikor arra jártunk, megint beültünk, hideg idő lévén az étterembe. . újra elcsodálkoztam. . egy asztal kb egy havi magyar átlagfizetés, és van belőle bőven. Nem sajnálták a pénzt a berendezésre, a helyhez illő rusztikus fa bútorok, mégis minden modern. . pedig egy falunk vagyunk. . egy ilyen étlappal. . kivalló ételekkel! ! Örülök, hogy van ilyen, ha Sárvárra megyünk Fürdőbe, szerintem hazafelé vacsorázni ezentúl mindig itt fogunk, van még mit választani a bőséges ínycsiklandozó étlapról! Nagyon gratulálok, és csak így tovább! A falusi környezetben teljesen beleillik, mégis ízléses, modern , kiváló minőségű ételekkel! Mindenkinek ajánlom! !