Rubin 34 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 4 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 10 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 88 feltöltött kép kell
2017. január 21.családjával járt itt 45 Régebben is sokat jártunk az étteremben, legutoljára egy családi rendezvényen voltunk. Az ételek ízletesek, a kiszolgálás gyors, pontos. Az összejövetelen kicsit gyorsnak is tűnt, a 3 fogást 3/4 óra alatt lezavartuk, elvitték a tányérokat, a maradék süteményeket dobozban már ki is osztották, kicsit olyan érzése volt az embernek, hogy megvolt minden, akkor esetleg mehetünk is.
. Ajánlom másoknak is a helyet, ár érték arányban kicsit drágállom, mert biztosan kell kérni desszertet is, hogy jól lakjon az ember. Változatosságnak nem rossz!
2017. január 21.családjával járt itt 55 Várlátogatás után ültünk be, mert a Várcsárda a múltkor nem győzött meg minket. Kívülről télen nem éppen hívogató, de ahogy megláttam a pizza kemencét, már voltak reményeim. Mosolygós kedves felszolgáló hölgy, időben érkezett mindennel. Pizzát, és húsételt is kértünk, minden teljesen normális időn belül érkezett.
A pizza nagyon, de nagyon finom volt! Se vékony, se vastag, nem száradt ki fél percen belül, isteni illata után az ízvilága is kitűnő volt. Jobb volt sokkal, mint ahogy kívülről megítéltem, semmi panaszom, mindent megkaptunk, akkor és úgy, hogy az étteremhez mérten kivállóra véleményezzem. Köszönjük!
2017. január 18.a párjával járt itt 55 Hipermarketben, gyors étkezési lehetőség. Ehhez mérten mindennek megfelel. A választél bőséges, a frissen sültekre sem kell sokat várni, pizza szelet mindig kéznél van. De ami a legjobb, évek óta csak gyrost eszem a helyen! ! ! Nem sok helyen ettem ennél jobban eltalált gyrost! Pont olyan, annyi a zöldség, a hús, a sült krumpli az öntet, ahogy én szeretem!
Igaz, hogy műanyag tányérban, de bármikor megtudnám enni egy gyors ebéd keretében! Gyors ebédnek bátran ajánlom a helyet, azt kapja az ember, amiért bement, gyorsaságot, egy tál kiadós ételt.
2017. január 17.a párjával járt itt 45 Párommal egy nyári délután ültünk be az étterem teraszára. Hangulatos, szép környezetben. Pincérek helyhez illően öltözve. A választék átlagos, magyaros ételek elég drágán. Kb 5 percen belül hozták a frissen sültet. . Nem volt rossz, de kimondottan jó sem.
Fel van készülve az étterem a rengeteg látogatóra, gondolom rengeteg mindent előre készítenek, frissen tartják, csak tálalni kell, amit kér a vendég. Egy várlátogatás után belefér, de nem leszek törzsvendég.
2017. január 17.gyerekekkel járt itt 55 Csodás adottságai vannak a helynek, és jó látni, hogy évek alatt a színvonal növekszik, befektetnek a környezetbe, a táj szépségében is. Nagyon romantikus a tó környéke, kiváló lehet esküvő helyszínének. Pont egy esküvő utáni vasárnapon voltunk, a pincér kedvesen elmondta, hogy a szakácsok fáradtak, nyűgösek, de még elkészítik a vacsoránkat.
Rendeltünk,míg körbesétáltunk a tavat, el is készült a vacsora. Nagy adagok, átlagos ételek, jó ár érték arány. Akik szeretik a nagy adagokat, hagyományos átlagos rántott szeleteket sült krumplival azoknak bátran ajánlom! Csodás a terasz, romantikus a táj, ellehet pár hangulatos órát tölteni, és jól lakni! :-)
2017. január 17.gyerekekkel járt itt 55Kastélylátogatás után tértünk be, illet a programunkhoz. Korabeli, patinás, beleillik a környezetében. Az árak magasabbak, de itt nem zavart. Korabeli kínálat, felszolgálás, nagy ritkán szerintem megér ennyit. Gyerekekkel voltunk, nekik is tetszett, volt választék a számukra is. A kikért süteményben, kávéban nem csalódtunk. Élmény volt, köszönjük, ajánlom másoknak is! :-)
2017. január 17.a párjával járt itt 55 Többször voltunk, nyáron is, akkor csak sütizni kávézni. Ha a browniet felmelegítik, isteni finom. Most egy kora szombati fagyos reggel tértünk be, és nagy örömünkre volt villás reggeli választék. Nem csalódtunk. Kiszolgálás kellemes, étel finom, ár érték arány kiváló.
Régi patinás épület, a hangulat is megvan hozzá, az ember eltudja képzeli mennyi minden történhetett már e falak közt. Ha Kaposváron járunk, biztosan visszatérünk, mindenkinek ajánlom!
2017. január 2.gyerekekkel járt itt 45 Lehet pont kifogtuk, de senki nem volt az étterembe, mikor bementünk. . és nem is jött! ! ! ! :-D Jó ideig nem jött! ! Épp már azon gondolkoztunk el kellene mennünk, mikor kijött egy hölgy,odaadta az étlapot, felvette az italrendelést, ami úgyszintén nagyon soká érkezett ki, megint a távozáson gondolkoztunk. .
Sikerült leadnunk a rendelésünket, próbáltunk beszélgetni, de a hangos zene miatt alig értettük egymás szavát. Megbeszéltük, hogy ide sem jövünk többet, amikor kihozták az ételeket. Na végre, ekkor ért egy kellemes meglepetés. Modern, ízléses, gusztusos, és finom volt! ! ! Az ételekkel teljes az elégedettség, de nem hiszem, hogy visszatérünk. lehet, hogy csak rosszkor voltunk. .
2017. január 2.gyerekekkel járt itt 45 Többször voltunk az utóbbi időben. Első látásra ez is nagyon tetszett, de már első ottlétünkkor láttam, nem épp a legjobb alapanyagokból dolgoznak. A nemrég feltalált"sajtnak" mondott túl sárga, és iszonyat terméket itt is előszeretettel használják, aminek csak az ára elfogadható. . Volt, hogy lejárt szavidejű italt kaptunk.
. Az adagok hatalmasak, áruk olcsó szó szerint. Én kicsit jobban örülnék, ha minőségibb alapanyagokból készítenék az ételt, még ha valamennyivel drágábban állítható így elő. De biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszik, csak én már beleértem abban a korban, amikor jobban számít a minőség, mint a mennyiség! :-)
Aki sokat szeretne jó árban enni, menjen nyugodtan! :-)
2017. január 2., csoporttal járt itt 45 Azt gondoltam sosem érünk oda, kalandos a megközelíthetőség. Többször is voltunk, mert az első benyomás nagyon jó volt, aztán lankadt. . Első alkalommal nagyobb társasággal sikeres vizsgát ünnepeltünk, gyors lebonyolítás,előre megrendelt ételek ízletesek finomak, árban elfogadhatók. Viszont a röviditalok nagyon drágák! !
családdal is mentünk többször, de a minőség egyre gyengébb lett, így más helyek után néztünk. Ajánlom azért a helyet, aki a tipikus rántott dolgokat szereti hasábburgonyával. .